Lamajuce sa konceky vlasov (asi zo zehlenia)

Príspevok v téme: Lamajuce sa konceky vlasov (asi zo zehlenia)
scorpio_moon

Ako ste tento problem riesili, bez toho aby ste si prestali vlasy zehlit? Pomahaju vobec pripravky, ktore maju chranit vlasy pred tepelnou upravou? Lebo mne sa nezda. Poradte nejaky konkretny produkt, ak mate dobru skusenost aj napiste prosim sposob akym ho pouzivate, ja si ho davam do este mokrych vlasov, neviem ci to robim spravne. A este sa chcem spytat, ci ma niekto skusenost so zehliacou kefou a ci menej nici vlasy ako zehlicka a ci vobec vie vyzehlit kucerave vlasy. Dakujem :)

Kralkova

já som napríklad zistila, že na vine bola zlá strava a výživa, a preto boli končeky a vlasy všeobecne zničené. Veľmi mi pomohli vitamíny Foligo. Dodali mojim vlasom všetky potrebné látky. Môžeš tiež zvážiť šampóny a kondicionéry, ktoré sú špeciálne určené na ochranu a posilnenie končekov vlasov.

dittka

Podarilo sa vám zachrániť lámavé končeky vlasov? Som si istá, že to nie je spánkom, vlasy si nefénujem, takže ani to by nemal byť problém. Myslím, že je to zlou výživou, ale nie som si istá. Preto by ma zaujímalo, čo pomohlo na vaše končeky okrem častého zastrihávania.

limovienka

ja si vlasy uz dlhsiu dobu zvyknem zapletat na noc do vrkoca, osvedcilo sa mi to :) a podstrihavat pravidelne.

gomanka

ono to môže byť aj zo žehlenia, môže to byť aj z gumičiek, môže to byť aj z toho, že sa vlasy obtierajú o oblečenie.