jsem 16lety kluk a mam ho dlhyho kolem 22 centimetru a to kdyz nemam erekci, s erekci dokonce kolem 30 cm. hruby je kolem 3 cm a to je polomer! jeste jsem nemel sex a bojim jse jestli to nebude my budouci partnerce vadit a jestli jse ji vubec zmesti do roury?
penis 22 cm bez erekce
pockej, jeste poroste.... pak se mi ozvi, cekam na tebe uz dlouho.
tak hento by som do seba nedala...............
poviem to takto je to mozne aby take nieco bolo... ale 30cm dlhe 6 cm trube... je to trochu neuveritelne ak je to pravda tak nezavidim... ak nie tak si ho daj okolo krku a chpod na karneval za hasica :-P
greno,si absolutne super,nasmiala som sa do popuku,tak mu treba,ked si vymysla...:)
si absolutny chvalenkar a cudujem sa,ze ti to tu vsetci zozrali.
taku ciciku by som skusila ;d
No netráp sa...ja mam 22 cm v erekcii a tiež to bolelo partnerku ale nasli sme si polohu kde to vobec neboli a je to super
mam neake roky ale da sa žiť aj s tvojov velkostov totiž zmenšiť sa to neda ani plasticky ale ak ť neake dievča bude lubiť tak sa jej prispôsobiš totiť uvedom si že pošva ma maximalne po krčok maternice14-16cm tak sa jej prispôsobiš a vsunieš jej ho tak aby ju to nebolelo totiš cca2cm od vchodu do pošvy je nejcitlivejššie miesto u ženy netrap sa mali sme pacinta mal ho 35cm po stoporeni a mal taku ohladuplnu manželku že si našli polohu aby ju to nebolelo fakt sa netrap ,polôh bolo viac a aj ty prideš na to a ak ti môzem poradiť prve sex.skusenosti hladaj len u staršich dievčat,lepšie pov.źenach čo maju skusenosti a pochopia ťa.Tak ahoj a kôli tomu sa netrap fakt sa to neda ani chir .zmenšiť a ešte rastieš.ahoj