Neprestavajuca bolest hlavy tlak (sánky) z potapania v mori

Príspevok v téme: Neprestavajuca bolest hlavy tlak (sánky) z potapania v mori
Rene

Zdravim, nepisal by som to sem ak by to nebolo az tak vazne.. ale uz neviem, aktualne som este furt v Chorvatsku..

4 Dni dozadu prvy den v chorvatsku v (tomto roku) hned som sa musel ist snorchlovat kupil som si potapacske okuliare bez ochrany nosa.. Takze pod vodou som mal nos volny a mohol som obcas nosom vydychovat bublinky som si povedal vsak maximalne sa moze precistit nos.. Po celom dni snorchlovania sa zadrzovania neustale dychu a potapania sa raz dva krat z celeho dna aj do hlbky 4 Metrov ak nie 5, no prvy den vecer na balkone som pocitoval uz bolest hlavy.. myslel som si najprv ze to je z tych okuliarov lebo mal som ich dost tesne aby nepretekala voda.. bolest nejako neprestavala a obcas som si tu cast nad nosom (kost) masiroval .. potom z nicoho nic som si vsimol ako mi tiekla voda z nosa asi 7 vacssich kvapiek normalne morska voda ziaden sopel.. Celkovo mam problem s dychanim cez nos a aj doma casto krat musim pouzivat kvapky do nosa lebo ked som bol mensi mi zistili ze som alergicky na jarne kvety aze sa mi zuzuje nosna cesticka alebo ze celkovo su rozlisne od tej druhej ale nepodstatne.. Tak si hovorim ze ok?? Toto sa mi este nestalo.. na druhy den rano bolest ustupila rano, a samozrejme som si to zopakoval znova len na inom mieste.. Tu uz pri ponore do hlbky ca. 5 tich metrov som pocitoval tlak silnejsie, a aj hlava ze mi isla skoro puknut, a nejako mi vzdy z toho potapania bolest ostavala… az do vecera kedy sa mi kvapky tie kvapky z nosa opakovali a bolest naberala grady.. Tam som si zacal uvedomovat ze vlastne ta bolest nebola z okuliarov lebo som si ich v ten druhy den uvolnil.. a bolest sa od vtedy stupnovala do dnes. Medzi tym ma uz zastihla aj lahsia zimnica pot na chrbte, a vlastne uz od prveho dna som si v ten vecer dal ibalgin 400.. ktory som si nasledne dal aj rano, a zakryval tym tak len falosne realnu bolest.. dnes to je uz 4 alebo 5 den co som tu a bolest hlavy neustupa.. jem 2-3 ibalginy 400 denne, do kokca uz som presiel na jejich chorvstske 1000mg nazov neviem .. zo zufalosti to pisem teraz 5 ty den 5:16 rano a neviem kvoli tomu spat.. Do konca ten jejich liek proti bolesti 1000mg ma ucinok len nejaku hodinu dve aj to pocitujem lahke pichanie v hlave popr v sanke.. Pri prehltani mi furt puka lahko v usiach. Aj ked si chytim nos a zatlacim vzudch pukne v usiach rano si dam vzdy kvapky do nosa a dnes rano vlastne zlty sopel a furt dokola.. Pochopim keby to bolo jeden den max dva ale uzz ma to nebavi a za 3 dni mam ist na spät.. Bojim ci budem v bolestiach schopny soferovat a lieky za volant radsej nechcem.. Ak mam opisat tu bolest hlavy je to pdoobna ako pri potapani ako keby sa mi ten tlak nevedel uvolnit.. alebo som si nieco poskodil?? Po novom mi vedia akceptovat aj Rakusku E Card v nemocnici statnej .. ale to preplacaju len urgentny zakrok.. ale nechcem zbytocne privolavat paniku ale zroven nechcem ignorovat neznesitelnu bolest.. Z tej bolesti ma zacali boliet aj zuby.. a ked ma bolia zuby tak aj hlava takze sa to strieda.. je to hrozne ? 3 den som bol cely den doma, a stvrty teda dnes len tak pri vode sedel aj to mi neni najlepsie.. a dnes taktiez nikam nepojdem pretoze to neprestava.. a uz vlastne ani nechcem lieky.. uz nechcem.. dufam ze to proste prestane. Ak mate nejake rady ako uvolnit tlak z hlavy alebo hoci co mi moze pomoct budem vdacny. ?

Najčítanejšie články