Dobrý deň chcela by som vás poprosiť o radu. Mám kamarátku a priznala sa mi že jej muž ju nasilu znásilnil keď sa bránila. Žijú totiž spolu 7 rokov a majú dve deti ,no už spolu Žijú len kvôli deťom a nič spolu nemajú. Ona sa bojí odísť Lebo nemá kam a on je násilný. Prišiel opitý a s plačom mi volala že ju znásilnil a čo je horšie ostala tehotná a nechce to dieťa. Je cca v 3tom týždni.
Ona je taká že všetkého sa bojí, bojí sa aj zavolať doktorke. Tak som volala ja svojej vysvetlila som jej situáciu a ona začala niečo o injekcii. Ale hovorila aj niečo také že to není 100% a že dokonca to môže ešte posilniť plod. Úprimne moc som ju nechápala. Preto chcem sa spýtať či je tu nejaká šanca na nejaký predčasný potrat alebo len klasický vycistenim. A či ma niekto skúsenosti s tou injekciou. Ďakujem za každú pomoc.
Potrat
V tom prípade je v 6. alebo v 7. týždni gravidity. Nemyslím si, že by si mala Ty niečo robiť. Je to jej záležitosť a záležitosť jej manžela. Keď už má deti, vie predsa, čo má robiť.
Meškajú jej 2 týždne a robila si už 3 testy všetky pozitivne. A hovorí že je si istá.
v 3. týždni gravidity ani žena a ani lekár nevedia zistiť graviditu.