Dobrý deň. Už 2.mesiac mi nevedia pomôcť so zapálenými očami. Moje príznaky sú nasledovné: ráno po zobudení brutálne začervenané oči + napuchnuté pod očami, brutálne mi slzia a mám v nich nepríjemný pocit :( Už som vystriedala 2 očných lekárov. Najprv sa to začalo tým, že som si myslela, že som dostala prievan tak som prišla k lekárke predpísala mi antibiotické kvapky a mastičku. Trošku to bolo lepšie ale nevyliečilo sa to úplne. Teraz po dvoch mesiacoch a niekoľkých očných kvapiek sme dospeli k tomu, že mi alergologička zistila, že mám alergiu na 3 druhy plesní - nastavila mi liečbu pred dvoma týždňami - antihistamiká každé ráno + nosový sprej + kvapky proti alergii Opathanol. Stav sa mi ale nezlepšil, už som zúfalá, lebo neviem kde a na koho sa obrátiť.Prosím ak sa stretli s niečím podobným dajte mi vedieť čo Vám pomohlo, môžete ma kontaktovať na e-maily: petra.gdovinova@gmail.com.
ĎAKUJEM.
Alergický zápal očí
Ďakujem pekne za užitočné informácie, ktoré prinášate. Dúfam, že v budúcnosti budete vždy dávať každému čo najviac skvelých príspevkov.
fivgames.io
Očianka rostkovova