Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nejde to zahojiť

Príspevok v téme: nejde to zahojiť
fonte

Máte rany, ktoré neviete zahojiť? Láska, ktorá mala byť tá pravá, jasné, stáva sa, nevyšlo, ale už ste potom nezažili ten pocit, aj keď jednoducho ste sa k sebe nehodili, alebo to skončilo za mlada, ale Vy neviete sa z toho dostať, a tých lások bolo viac a tie príčiny neboli bežné, ale trebars zdravotné, zlé životné okolnosti, proste jednému sa darilo a druhému menej a na tom to padlo, hoc stačilo možno trochu trpezlivosti, podpory, ale namiesto toho sa uprednostilo ego a všetko sa zahadzuje?
Nie, nechcem frázovité omieľané drísty, ako to bude dobre, len to otváram, aby ste sa otvorili, čo sa Vám stalo, keď ste sa ocitli v ťažkej situácii a nikto Vám nepohol, nepodporil Vás, partner, manžel sa odvrátil a jednoducho ho to netrápi.... napíšte svoj príbeh.....
Bez hanby, aj keď tu na SLovensku sa každý bojí, že ho vysmejú....

rehacka

myslim si, ze pokial je to takto anonymne, nema nikto problem sa zdoverovat na socialnych sietach. vela ludi to takto robi, su sebavedomejsi, ked pred ich prispevkom nesvieti ich meno.

fonte

Dik za odpovede :)
mozebyt, ano boli diskusie do hĺbky, ľudia sa otvorili a porozprávali, ale už je to hádam 10 rokov, kedy to bolo také aktívne, už sme starší, aj tie sociálne siete pohltili všetko, aj keď ja neviem, kde je nejaká komunita a tiež nebola registrácia, tam sa to skončilo úplne dá sa povedať, odpadlo hádam 80 percent, ale to strieľam.
A bolo to len také vypustenie pary, lebo ako píšeš aj ty, nikto takto nenapíše už, že vylejem si, hoc pod vlyvem :D ,ale ako to máš jedno....
Ja som v situácii, do ktorých sa 99 percent ľudí nikdy nedostane, to potom ťažko chápať a radiť.... a preto to nejde zahojiť, lebo nejde už...
Niečo sa stalo a všetko sa zmenilo a už sa nevráti, takto ti to napíšem...

mozebyt

Pamätám si veľmi dobre tú komunitu,čo tu chodila diskutovať. Potom sa niekde stratila ( ktovie kde). Na druhej strane sa odvtedy aj zintenzívnilo používanie spciálnych sietí. Kedysi mal pokec neskôr facebook veľký boom, teraz už je tu mnoho iných.
Je to ale veľký rozdiel, ľudia tu písali dosť do hĺbky.
Viem si predstaviť,žeby k tvojej téme hneď reagovalo niekoľko prispievajúcich.
Dnes sa už ľudia ťažšie priznávajú k podobným témam, ale myslím,že nás takých je viac,ktorým niečo nevyšlo ako chcel a aj keď sa veci zlepšili už to nie je také ako predtým. Keď chceš pokecať viac, môžeš nechať mail :) Ak to teda nebolo naozaj len chvíľkové zablúdenie do minulosti.

mimwi

Ja sa takisto rada zapájam do takýchto diskusií, len keby sme ti aj reálne pomôcť vedeli :) Alebo aspoň poradiť.

fonte

Berca, debatovať sa dá, aj na takéto témy, hoc som bol na mol a uľavil som si tu(čo už) :D
Dnes musí byť každý silný a skvelý a kto sa posťažuje len povzbudiť, alebo dobré slovo, tak je to obzvlášť v prípade chlapov brané ako slabosť, alebo skôr úbohosť.
Pred rokmi tu bola komunita, už sem ale nikto nechodí.....