Zlatokopka?

Príspevok v téme: Zlatokopka?
Qwer1234

Moja priateľka ešte nikdy neplatila v reštaurácii ani v bare, výlety sponzorujem len ja, keď potrebuje peniaze tak jej musím poslať, je zamestnaná, keď niekam ideme vyberie najdrahší hotel a keď tam nechcem ísť tak povie že som žgrloš. Čo si myslíte o tom, je to v poriadku?

klaricia

myslim, ze asi sam poznas odpoved na tuto otazku. jasne, ze to nie je ok. aj keby nebola zarabajuca, tak to spravanie nie je ok.

pupavka18

No čosi, toto je pod úroveň,aby ona sa takto správala, teda si ťa neváži, a ešte keď lacnejší hotel, tak ohŕňa nos?
Keď ona sama nepriloží nikdy ruku k dielu...veď ve dvou se to lépe táhne... A je to radosť, že na všetko dvaja

Tak keď ona ani za malý kúsoček toto nemá v sebe... To je o ničom, nechaj ju. Hej, vyznieva to brutálne a kruto, ale bude zrejme požadovať viac a viac

A možno pred kamoškami ,,machruje" ako ty, ako dáky chudák.., čo všetko platí, čo si ona ,,poručí"

Ona nie je pre teba, veď skús opatrne, s úsmevom, že sa tešíš na čas s ňou, aj na výletík, ale teraz je ona na rade zacvaknúť, že ti dačo prišlo neočakávané platiť...či nepotiahnete aspoň napoly, že takto by sa ti to páčilo, ale aj do budúcna .len nesmie to byť, že ty ponížene o to prosíš, a tiež nie tak, že je to len na tento x.

Uvidíš, ako zareaguje, keď ako fúria, alebo budeš sa cítiť zle ..daj si pauzu od nej...najlepšie navždy.

Dievčat je viacej na svete a ty, keď máš prácu, si slušný, ďalej zájdeš bez nej.

Áno, je rovnoprávnosť, áno muž sa má vedieť postarať o rodinu, ale dievča na úrovni to má v hlave tak: že každý chvíľku, ťahá pílku.

Zaran

Určite neni. Neviem si predstaviť, žeby som nechavala priateľa vsetko platiť a este si nechala posielať peniaze??!! Sú dve možnosti, bud ma nejake vydavky/ dlhy,o ktorych ti nepovedala alebo ,ako si už trafil,je zlatokopka. Možno bo nebolo odveci zistiť, z akých rodinných/ majetkových pomerov pochádza.