Starostlivost o sestrinho priatela

fonte

Je to dosť divné a po pravde to znie fejkovo.
To akú má prácu, že nemôže ísť domov, priblíž to viac.
A tiež mi vysvetli, že prečo ty, kde má on rodinu?
Ako to celá vzniklo a tiež mi opíš bežný deň a koľko po tom úraze to je predpokladaná doba liečenia.

BlueberryNNN

Nie si jeho rodina a nemas ziadnu povinnost urobit to. Ak sa o seba nedokaze postarat sam, je nefer od tvojej sestry ziadat to od teba. Nech sa vrati zo zahranicia ona a postara sa sama, je to jej partner, nie tvoj. Ak nechce ona, nech sa onho postaraju jeho rodicia, surodenci, ujovia, tety, bratranci, sesternice, kamarati. Rodina akebo kamarati.

Michaela888

Ako velmi je narocna starostlivost onho? Samostatny velmi nie je, po uraze ma zlomene obe ruky. Doma som nastastie zostat nemusela nejako na silu, som uctovnicka a mozem z domu robit. To v podstate bol aj sestrin argument. Skor je to o tej vycerpanosti a narocnosti no

Lewis18

Naco ti je vediet, ci by niekto podobne urobil toto pre svoju sestru? Ved taka info ti bude k nicomu - a to nemyslim v zlom.
Rozanalyzuj si svoju situaciu.
Ako velmi je narocna starostlivost onho? Je aspon v niecom samostatny, alebo potrebuje komplet starostlivost? Je to pre teba velmi obmedzujuce? Ide to na ukor tvojho volneho casu, financii, psych., prip. fyz. zdravia? Musela si kvoli tomu zostat doma z prace?… Vies dokedy toto bude asi tak trvat?
Ak si na tieto otazky odpovies, zistis, ako na tom si. Sama uz vsak naznacujes v uvode, ze ta to vycerpava. Zvaz sama, ci si este ochotna to zvladat. Ak nie, bud asertivna, kontaktuj sestru a ta sa, holt, uz bude musiet zariadit.