Dobry den, z osobnych dovodov to zostrucnim a nevypisem vsetky hefty, ale:
V praci mame kolegu, ktory bol ku mne v pohode a mala som ho strasne rada, ale bez priciny s nim prestala byt sranda a zacal ma arogantne ponizovat a teraz ma “len” ignoruje. Bola som uz drza aj ja k nemu z toho - obaja chceme ostat na rovnakom pracovnom mieste a musime byt casto v kontakte. No ked prichadzam do prace a citim kopu hejtu, neviem to filtrovat a boli ma zaludok. Najvecsi gol je, ze k inym kolegyniam je az umelo galantny, predvadza sa pred nimi a tak si myslia, ze aly je super, pricom to robi mozno iba povrchne…radsej im toto nehovorim lebo nechcem ohovarat a byt za “Staru Blazkovu” a na druhej strane- uverili by mi, ze ma neznasa? Ako mam zmiernit tu nenavist az averziu ku mne? ( nechcem blbe napady, som vydata :))). Ako ale zmiernit daco take? Mame sancu byt aspin “neutralne sympaticky” niekomu, kto nas ma za podradnych ? Dakujem za odpoved. Mam sa mu prihovorit? On neznasa ked rozpravam ale chodi ba kavu ku este ukecanejsim :/ neviem to odfiltrovat :/
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.