Kolega ma nenávidí a je asi IBA ku mne arogantný

Príspevok v téme: Kolega ma nenávidí a je asi IBA ku mne arogantný
Autumnleaves

Dobry den, z osobnych dovodov to zostrucnim a nevypisem vsetky hefty, ale:
V praci mame kolegu, ktory bol ku mne v pohode a mala som ho strasne rada, ale bez priciny s nim prestala byt sranda a zacal ma arogantne ponizovat a teraz ma “len” ignoruje. Bola som uz drza aj ja k nemu z toho - obaja chceme ostat na rovnakom pracovnom mieste a musime byt casto v kontakte. No ked prichadzam do prace a citim kopu hejtu, neviem to filtrovat a boli ma zaludok. Najvecsi gol je, ze k inym kolegyniam je az umelo galantny, predvadza sa pred nimi a tak si myslia, ze aly je super, pricom to robi mozno iba povrchne…radsej im toto nehovorim lebo nechcem ohovarat a byt za “Staru Blazkovu” a na druhej strane- uverili by mi, ze ma neznasa? Ako mam zmiernit tu nenavist az averziu ku mne? ( nechcem blbe napady, som vydata :))). Ako ale zmiernit daco take? Mame sancu byt aspin “neutralne sympaticky” niekomu, kto nas ma za podradnych ? Dakujem za odpoved. Mam sa mu prihovorit? On neznasa ked rozpravam ale chodi ba kavu ku este ukecanejsim :/ neviem to odfiltrovat :/

Autumnleaves

@ahjajjaj:
No to je sila, to ta lutujem :/ ale uz mas pokoj :) tento mi ublizuje inak ale nechcem to tu vypisovat lebo mi to otvori aj starsie rany …ja sa ho nechcem zbavit pre mna za mna nech robi co chce a kde chce, len si ostatni vsimnu, aky je alebo nech zmeni svoje spravanie (mame aj ludi, kt. sa s nim nebavia)

@ovomaltine: ano, uz som s nim mala otvoreny rozhovor- a som chcela vediet, co mam zlepsit a ze sa budem snazit o lepsiu atmosferu a este som sa aj ospravedlnovala, ale on ma naschval aj tak ignoruje, ticha domacnost, hneva sa a dava mi to nechtiac pocitit (sileny usmev falosny, je citit, ze aj ked sa snazi byt slusny ma nenavidi) manipulaciu vyuziva on (gaslighting - popieral zle veci, ktore mi pred tym povedal a tvaril sa, ze sa nestali , triangulacia ked je tam ina zena a je hnusny este ku inej kolegyni no mna neznasa najviac)… je to narcis … a to, ze je falosny si priznal predo mnou on sam ! Vazne.

ovomaltine

Ty vyzeras byt velmi otvoreny clovek, co tak si ho odchytit a rovno mu nieco povedat? Nie vzdy to ale zabera. Nevyjde to a este bude on na koni a ty tam, kde si bola. Uz len pozriet nejake manipulativne techniky, ale to ja neznasam. Ja by som si ho asi odchytila ale asi by to nepomohlo, asi je to falosny clovek aj podla toho, co pises.

ahjajjaj

ahoj, zažila som niečo podobné. Bola som odkázaná na informácie aj od kolegu, ale vyslovene ich predo mnou zatajoval, a tie informácie som potrebovala k práci. Nebola som však jediná, koho mal na muške a sťažovali sa na neho aj iní ľudia. Majiteľ firmy ho vyhodil a konečne bol pokoj. Ale kým tam bol, nech som robila čokoľvek, sú ľudia, ktorí Ťa bezdôvodne neznášajú, a on patril k nim. Nejaký čas som sa snažila s ním lepšie vyjsť, potom som sa na to vykašľala.