Partner nevie, či si chce založiť rodinu.

Príspevok v téme: Partner nevie, či si chce založiť rodinu.
Naneta252

Ahojte. Ako by ste zareagovali, ak by váš partner nevedel či si chce niekedy v budúcnosti založiť rodinu? Sme ešte len na začiatku vzťahu, tak to riešim hneď za pochodu. Najskôr to bolo, že zatiaľ nechce, že má čas no minule to už bolo neviem. Keď sme sa o tom následne bavili tak napisal, že sa čuduje že som nad ním este nezlomila palicu. Obaja mame do 25 rokov. Ja v tom mam jasno, chcem vyštudovat a za 3-4 roky si založiť rodinu.

Myslíte, že mam počkať určitý čas alebo hneď konať? Nechcem na neho tlačiť, no bojím sa že budem čakať na niečo, čo mozno nikdy nepride..

majovka34

Tak podla mna uz do vztahu ides s takym clovekom, o ktorom vies taketo veci, nie? Ze uz jednoducho musis vediet, ake ma tuzby a ciele vo svojom zivote.

sklaninka

no tu si treba proste sadnut a porozpravat sa. ak mate rozlicne nazory a priority, tak vam asi nepomoze nic. ist od seba jedine.

1mini2

No tak s takym by som si ja osobne veru nemala co povedat. Uz som v takom veku, v ktorom treba mat proste vo veciach jasno a to iste tak nejak ocakam aj od partnera :)

Josipe

Súhlasím s môžebyť. Ak chceš rodinu skôr by som hľadala trochu starších chlapov. Máloktorý 25 ročný chalan pomysla na založenie rodiny. Ti sú mysľou ešte úplne inde. A taktiež nedá sa naplánovať a nalinkovať život do úplných detailov. Co ty vieš kde budeš o rok nieto ešte o 4, 5 rokov. Trochu kľudu. :D

mozebyt

Tak muži zvyknú takéto veci riešit neskôr,zvyčajne po 30tke, niektorí po 35 a nie pred 25. To sú také menej časté prípady. Vtedy sa skôr zameriavajú na prácu,kariéru, vysokú školu, samostatné bývanie, koníčky. Hlavne v dnešnej dobe je to komplikovanejšie. Na rodinu najprv potrebuješ samostatné bývanie a dlhodobý príjem. Príjem nebudeš mať hneď dlhodobý všade, niekde ti prv dajú na rok a až tak predĺžia. Ak toto niekto má pred 25kou tak teda buď išiel rovno po strednej makať alebo je v tom finančná podpora rodičov. Ale chápem že by si rada mala tú istotu, na čom si len je to v živote trochu komplexnejšie a nie všetko sa dá predvídať. Ak je rodina pre teba veľmi silná hodnota skôr by som zvolila niekoho staršieho 30-35 ročného, tam ak by váhal je jasné,že nemá záujem o to ju mať s tebou zatiaľ čo 25 ročný môže byť len v inej fáze života.