Hádky vo vzťahu na diaľku.

Naneta252

Píšeme si každý deň a voláme každý druhý, takto komunikovať nemáme problém až kým nedôjde k nedorozumeniu.

Ak je niečo zle, tak mu to vyčítam alebo ak to neriešim, tak sa čuduje že som ešte s ním, že ho musím mať veľmi rada (ak sa to týkalo závažnejších tém).

ivenqua

nemoze byt chyba v tom, ako si to podala? ak si myslis, ze spravne a vsetko bolo pochopitelne, tak mozno je chyba v nom a nevie konstruktivne prijimat kritiku.

ihlana

ak ste spolu ozaj len kratku dobu, mozno by si fakt nemala riesit taketo veci zatial a brat to takpovediac s rezervou.

daniela2

možno tu ide o nedôveru vo vzťahu. Jednému sa po druhom veľmi cnie a má pocit, že tomu druhému sa po ňom tak necnie a potom aj tie najnevinnejšie informácie vníma ako dôkaz, že tomu druhému na ňom nezáleží. Keď bol môj manžel v zahraničí na pol roka, (samozrejme, že občas chodil medzitým aj domov na pár dní), ale boli 4 mesiace, keď vôbec nie, kvôli covidu - zvykla som mu občas napísať sms, že mi chýba a že ho ľúbim, alebo, že naňho myslím. Potom sme si to vyriešili tak, že sme mali skype rozhovor každý deň, hodinu aj pol, kde sme si povedali totálne všetko, čo sme chceli, a kebyže nie je posteľ vedľa mňa prázdna, tak ani neregistrujem, že máme vlastne manželstvo na diaľku, aj keď len na nejaký čas.

Naneta252

Sme este len na zaciatku, par tyzdnov.. nebolo to nic vazne, no rada by som uz takto na zaciatku chcela vediet ako spravne nato.