pridávam svoju čerstvú skúsenosť s citrónom-trápim sa už dlho s predčasným prechodom,čiže menzes si chodí ako chce,nepomáhajú kyretáže(už 3 krát)a hrozí mi operácia,teraz naposledy pred dvoma týždňami som dostala menzes,spočiatku to bolo slabé krvácanie,po týždni miesto toho čo malo skončiť sa začalo stupňovať,tak som navštívila pani doktorku,ktorá mi nasadila dicynone injekcie,pambu tablety a kanavit...to všetko som do seba týždeň valila,no a valilo aj zo mňa viac a viac...nakoľko boli sviatky veľkonočné pichali mi injekcie na pohotovosti...tak som vypočula radu o citrónovej vode no a zabral,krvácam o 75% menej než pri liekoch a injekciách...tých mi napichali sedem po sebe...počas dňa sa mi objaví po wc aj viac krvi na papieri,je to tak striedavo,ale oproti tomu čo bolo predtým v jednom kuse hrčalo...takže už druhý deň sa vďaka citrónu cítim konečne ako funkčný človek...operáciu mi to nevyrieši ale snáď aspoň už štvrtý kyret ma minie...uvidíme čo na to pani doktorka,zajtra k nej idem...takže oplatí sa vyskúšať,ja som tiež bola skeptik ale výsledok ma presvedčil o inom...