Ahojte, mal tu niekto z vás problém, že mal trochu problém prijať partnerovú minulosť? alebo bolo obdobie že vás to istý čas škrelo a nakoniec to prešlo?
Som dosť konzervatívny človek, 29 rokov, predtým 2 dlhodobé vzťahy, se vším všudy :D Teraz mám cca rok priatelku 24 rokov a nedávno sa mi zdvoverila podotýkam sama od seba, že ona mala predo mnou 4 sex. partnerov.. ale že s nimi vlastne nemala vzťah, poznali sa dlhšie, že aj vyzeralo že možno z toho niečo viac bude, ale nakoniec že vždy sa udialo niečo také, že z toho vzišlo alebo radšej z toho vycúvala, lebo cítila že to nebude ten pravý.. Pre mňa je to ťažké prijať, na koľko ja si to veľmi spájam s láskou a vzťahom.. Samozrejme, nechcem sa kvôli tomu rozchádzať ani nič také, len by ma zaujímalo či sa niekomu stalo niečo podobné a či ho potom časom ten pocit prešiel a či je vlastne ten počet na 24 rokov v poriadku? Vďaka..
vzťah - partneri
Mňa by zaujímalo, čo ju viedlo k tomu aby ti ten počet povedala, načo je to dobré?
Zena nikdy nie je tvoja. Si len na rade. Momentalne si na rade ty
Na dnešok ten počet nieje veľký, len otázka....a ty si ten pravý??? :D
Moc sa nezamiluj a nenamotaj, aby si potom nebol vykoľajený.Ber to všetko s rezervou
alebo radšej z toho vycúvala. Jasnejsiu odpoved ti nemohla dat, len ju musis spravne pochopit. Budes 5 v poradi ked sa jej nieco na tebe znepaci, Vaz si zivot lebo je strasne kratky a do zivota si vyber iba seberovneho.