vzťah - partneri

Príspevok v téme: vzťah - partneri
albi22

Ahojte, mal tu niekto z vás problém, že mal trochu problém prijať partnerovú minulosť? alebo bolo obdobie že vás to istý čas škrelo a nakoniec to prešlo?
Som dosť konzervatívny človek, 29 rokov, predtým 2 dlhodobé vzťahy, se vším všudy :D Teraz mám cca rok priatelku 24 rokov a nedávno sa mi zdvoverila podotýkam sama od seba, že ona mala predo mnou 4 sex. partnerov.. ale že s nimi vlastne nemala vzťah, poznali sa dlhšie, že aj vyzeralo že možno z toho niečo viac bude, ale nakoniec že vždy sa udialo niečo také, že z toho vzišlo alebo radšej z toho vycúvala, lebo cítila že to nebude ten pravý.. Pre mňa je to ťažké prijať, na koľko ja si to veľmi spájam s láskou a vzťahom.. Samozrejme, nechcem sa kvôli tomu rozchádzať ani nič také, len by ma zaujímalo či sa niekomu stalo niečo podobné a či ho potom časom ten pocit prešiel a či je vlastne ten počet na 24 rokov v poriadku? Vďaka..

Letavizu1

alebo radšej z toho vycúvala. Jasnejsiu odpoved ti nemohla dat, len ju musis spravne pochopit. Budes 5 v poradi ked sa jej nieco na tebe znepaci, Vaz si zivot lebo je strasne kratky a do zivota si vyber iba seberovneho.