Neuveriteľny chaos a neporiadok

Príspevok v téme: Neuveriteľny chaos a neporiadok
bebekeks

Zdeavim, mam problem, ze doma mame permanentny bordel a chaos. Takmer ziaden rezim ale na druhej strane obrovsky neporiadok. Mama ma obrovske mnozstvo maciek, ktore neustale pusta do garaze a casto aj do domu. Okrem toho zbiera vela nepotrebnych vecí, pricom zanedbava domacnost. Rozumiem, ze toho ma vela. Ale veci sa nezmenia ano ked pridem domov, z ineho mesta, kde som pracovne, a snazim sa jej so vsetkym pomoct. Domace povinnosti tiez moc nedodrziavaju moji surodenci. Rovnako prispievaju k neporiadku a tiez nemaju bohvie aky rezim. Co mam robit? Toto trva uz dlhe roky . Len ja nevladzem "nastolovat" neustale nejaky rezim a poriadok, ktore sa aj tak zvrhnu a vsetko je nakoniec aj tak v chaose a neporiadku. Uz som z toho na nervy a na liekoch. Prosim ak mate nejake skusenosti POMOZTE MI. Uvitam kazdu radu. Som uz zufaly. Dakujem

daniela2

ahoj, mamim život je mamin život, a Tvoj je Tvoj. Prečo máš byť z maminho života na prášky? Keď Ťa po celý čas vychovávala, nevadil ten chaos a neporiadok? Tak lepšie to už nebude.