Hrčka pod zadkom veľkosti malej mandarínky ...

Príspevok v téme: Hrčka pod zadkom veľkosti malej mandarínky ...
Airamka25

Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Som imobilná a pred cca dvoma rokmi som si nahmatala hrčku pod zadkom, najskôr som si myslela, že to je lipóm. Ale hrčka má veľkosť malej mandarínky a ja sa strašne bojím, že ide o rakovinu alebo niečo iné. K lekárovi chcem ísť, ale nie všade sa dostanem na vyšetrovací stôl, stretli ste sa s niečím podobným?

jancaa

Uvedomujes si vobec aku velkost ma mala mandarinka? Stale je to obrovske podla mna, fuha, to si neviem velmi predstavit.

zetisnoa

Gamers can connect with friends geometrydashfree.io or meet new people from around the world, fostering communication skills and forming friendships.

ahjajjaj

je tá hrčka pohyblivá? Je tvrdá? Je akoby prilepená ku kosti? Bolí? Prečo si imobilná a ako dlho? Zvykneš veľa sedieť? Kde pod zadkom je tá hrčka? Na ktorej časti , a na ktorej strane stehna? Alebo uprostred- v slabinách?
Ak si imobilná, môže to mať súvis aj so svalovým preťažením v jednej oblasti. To je, že na diaľku sa ťažko čokoľvek radí. Najistejšie je lekár.

daniela2

ahoj, môže to mať viacero príčin. Keď si si však hrčku nahmatala pred 2. rokmi a aj vtedy mala veľkosť malej mandarínky je málo pravdepodobné, že by to mal byť zhubný nádor. V každom prípade by som odporúčala dať to vyšetriť lekárovi. Ešte také niečo, ak si imobilná, je možné, že niektoré časti tela namáhaš viac, iné vôbec. Z toho potom môžu byť opuchy, kostné výrastky, svalové stuhnutia.