Nevládzem

Príspevok v téme: Nevládzem
Paradise666

Ahojte všetci. Viem, že idem riešiť problém, ktorý tu bol už spomínaný. Ja len nevládzem. Voľakedy som prišla o firmu kôli spoločníkovi, bola som na dne a odvtedy sa to so mnou ťahá. Starám sa o mamu a o rodinu. Nie som schopná zarobiť toľko, aby bolo na všetko. Do toho priateľ, ktorý ma bil a zakazoval mi všetko. Ja nemôžem. Ľudia mi volajú na pohovor a mám strach, neviem ani hovoriť s ľuďmi. Neviem vypnúť. Už týždeň pijem, aby som aspoň zaspala. Je niekto, kto je v podonej situácii?

fonte

Je to veľa na teba, bludný kruh. Odborník ti povie, že sa máš z neho vymaniť, čo je pochopiteľné.
Potrebuješ dobiť baterky, nejaký zážitok pekný, alebo si kúp niečo pekné, nemusí byť drahé, nejakú maličkosť.
Napíš nám podrobnosti, prečo nemôžeš, staráš sa o mamu, aký je tvoj bežný deň, týždeň, konkrétne, je to anonymné, nemaj ostych, tam sa niečo môže zmeniť, nájsť spôsob, ako s tým pohnúť. Možno na niečo prídeme.

vrvra

Paradise666 ahoj
Keď budeš takto nastavená, že odborník ti nepomôže, tak je fakt, že nezmôže nič. Musíš dať tomu šancu. Tam je začiatok.

Paradise666

Možno by "vibrovanie" pomohlo.. Nie som žiadna padavka, mám aj školu a prax za sebou... Len proste som sa dostala do stavu, keď už nemôžem. Nikomu by som to nepriala.

Paradise666

Ďakujem pekne za rady, určite vyhľadám odbornú pomoc. I keď neverím, že to pomôže. Nemôžem spať a ani vypnúť. Je to ťažké. Veľmi ťažké.

pupavka18

A nemôžeš ísť na maródku? Že oddýchneš? Alebo si doma?
Problémy ťa proste pohltili úplne a nemôžeš spať, myšlienky vybrujú šialene v noci asi, nič neoddychneš, ale dokedy takto

Na papier,alebo aj tu napíš problémy, či sú riešiteľné, lebo alkohol ešte uzavrieť kruh môže, a to je na figu
Už to,že si tu napísala je 1.krok

zuzinata

Chopit sa alkoholu je to najhorsie, co mozes spravit, to mi ver. Aj ked sa to lahko hovori, ale tymto ozaj nic nevyriesis.

jamS

Tiež som sa snažil riešiť veci alkoholom, ale ver tomu, že som nič nevyriešil, len sa zacyklil. Prežila si a prežívaš ťažké veci, v takejto situácii je fakt dobré porozprávať sa s odborníkom na problémy. Vieme sa dostať do situácie, kedy nevidíme východisko, vtedy je dobré ísť si po fundovanú radu, lebo rady, že choď sa prejsť do prírody alebo zájdi s kamošmi niekam von, sú o ničom. Podľa mňa si vyhoretá, potrebuješ reset, urobiť radikálny krok, posunúť sa. Fakt zájdi za niekým, kto sa v praxi stretol neraz s prípadom, ako je tvoj. Držím palce, verím, že bude lepšie, vydržíš to.