Zdravím uz viac ako 4 dni mavam záchvaty kašlú a pred 2 dňami som začal chriachlit krv nie vypluvat ani kašľať ale len chriachlit je zmiešaná s hlienmi je čerstvá a su to take vlásky chcel by som vedieť co to môže byť môžu to byt potrhane žilky alebo cievky v hrdle z toho suchého kaslu ?
Krvácanie z hrdla
jedine na sone mozu vidiet, co ti skutocne je, si myslim. verim, ze nic vazne, drzim palce.
Mam len brat vitamíny potiť sa nechceli mi dat antibiotika lebo som ixh mal 3 týždeň do zadu
a lieky Ti dali? Ďalšie, obvodný lekár a ten Ťa pošle na nosno, ušno, krčné. Nech Ti urobia sono.
Ďakujem veľmi pekne navštívil som včera pohotovost a povedali ze skutočne to môže byt ti ale nedokážu sa mi pozrieť do hrdla 3 den chriachlim krv dnes to vyzeralo ako cisty flak čerstvej krvi a v nej časti čiernej farby , a aj stará krav sla von ktora vyzerala ako vlasky
Vzhľadom na to, že je krv jasnočervená, čerstvá, ide naozaj o poranenie vlásočníc v dôsledku fyzického dráždenia (kašľa). V niektorých iných prípadoch dochádza v dôsledku kašľa aj napr. k zvracaniu. V každom prípade si tak intenzívny kašeľ vyžaduje lekárom predpísaný liek na upokojenie a utíšenie, takže odporúčam okamžitú návštevu obvodného lekára alebo lekárskej pohotovosti. Domácke recepty sú zohriaty olej, alebo masť na handru, a zábal hrudníka teplým obkladom. Olej alebo masť sú preto lepšie, lebo dlhšie vydržia byť teplé a teplo vie skrze nich viac vsiaknuť do pokožky.
Treba sa objednať u obvodného lekára on posúdi čo dalej