Alventa

Príspevok v téme: Alventa
orajdo123

Ahojte. Užívali ste niekedy Alventu? resp. aké s ňou máte skúsenosti?
Mám diagnostikovanú schizofréniu a beriem hojne liekov. Olanzapín 15, Tisercin, akineton, do včera som bral Arisppu 10. Tú mi doktorka zamenila za Rispen, lebo som sa jej sťažoval, že mi je na zvracanie a nevoľno + k tomu beriem Alventu 75 asi niekoľko mesiacov. A neviem z čoho mi je stále zle na zvracanie a odpadnutie + nechuť do jedla. Takýto problém som nemal. Mám ho asi 2, 3 týždne. Ak by to boli úzkosti Alventa by už mala mať účinok, či? Môže to byť prosím Vás z Alventy?

Mercury

Nie to je to hanba ísť na hospitalizáciu ak ti je fakt zle . Ja som sice nebol a stránil som sa toho moc,ale to ako mi bolo predtým....Aj trochu ľutujem že som nešiel ,mozno by mi bolo lepšie už dávnejšie.

Mercury

Ja mam alventu ,no poviem ti ,už nikdy viac. Absolútne to nerobilo nič. Až po roku mi je lepšie ale aj to pochybujem že z toho lieku. Začal som na 75mg až postupne na skoro 300 a žiadnu zmenu som necítil. Potom som si sám začal po roku vysádzať a teraz si dám len 75 za deň a je mi fajn .Lekárka o tom vie že som si to vysadil.Nepovedala mi na to nič.Ale už by som ju nechcel, je to škoda času a zdravia.

pupavka18

Orajdo,

všetky lieky,čo uvádzaš sme aj my mali, len nie Alventu.
Veľká škoda,že si vtedy,ako ti tu písali viacerí, nevydrzal v nemocnici a následne liečenie pár týždňov,kde by ťa nastavili na lieky - rozhovory dôkladné so psychiatrom a psychológom terapie a ďalšie rozhovory

Už je máj za chvíľu a ty si mohol už byť už daáavno prelieceny a v inom úplne stave z liečenia doma
Takto stále tápeš a trápiš sa.
Veľa máš liekov a sú to silné lieky veľmi. Toto nie je l,že budeš hrať lieky pár týždňov ako antibiotiká a vyliečený.

Tiež,ak by si absolvoval liečenie,tiež je nádej vyššia na inv.dôchodok, proste by sa ti liečením vyriešilo viac vecí a tvoje úzkosti by ustúpili,lebo teraz máš úzkosti zvýšené aj z obáv, čo bude.

Stále skúša sa u teba nová kombi liekov a trvá to dlho, naber odvahu a objednaj sa na liečenie, kde budú viacerí na tvoju liečbu, psychiku a vôbec.