Idiopaticka pareza brachialneho plexu.

Príspevok v téme: Idiopaticka pareza brachialneho plexu.
Maxxim999

Dobrý deň, snažím sa nájsť niekde pomoc lebo už 9ty mesiac som doma a akoby ma nikto neriešil. Pokiaľ som nemusel ísť k lekárovi a následne na rad odborných vysetreni nevedel som ako funguje naše zdravotníctvo. Bohužiaľ neviem či ten pocit nám len ja alebo je to naozaj fakt, ale nefunguje.
Pred rokom som mal obrovské bolesti v oblasti krku a medzi lopatkami. Nezaberalo mi nič. Bol som na infúziách ale bez výsledku. Skúsil som novú neurologicku ku ktorej som sa dostal po objednaní cca o mesiac. Mesiac, dva v bolestiach ale keď sa to zlepšilo,že som bol viac mobilný tak som išiel do práce. Neurologička má objednala na MRI ,za ktorým som čakal ďalšie 2 mesiace. Keď som to v práci rozhýbal tak som začal akotak fungovat.
Keďže robím v stavebníctve námaha je značná. Asi po mesiaci som začal pociťovať bolesti v pravom pleci a ruka mi slabla. Podcenil som to a v júli minuly rok som dopadol tak,že som sa nedokázal ani najesť. Ruka bola úplne bezvladna. Čo to som s ňou dokázal ale bolo to úplne minimum.
Zašiel som za neurologičkou ťa hneď s fleku bez akéhokoľvek vyšetrenia, že to nie je neurologicky problém ale ortopedicky.
A tu sa začalo moje doposiaľ neukončené putovanie po lekároch kde som už začal strácať nervy. Nakoniec sme sa predsa len dopatrali k diagnóze a dokonca v decembri začala aj rehabilitácia. Idiopaticka pareza brachialneho plexu. Chodil som 3 mesiace, v decembri mi to pomohlo najviac a január február už bol len taký aby si splnili svoje. Po 3 mesiacoch mi na vystupnom vysetreni lekárka povedala, že poisťovňa viac neuhradí tak sa to musí ukončiť. Po následnom PET CT vyšetrení sa pridružila ešte ďalšia diagnóza ale tu rozoberať nebudem.
Môj všeobecný doktor mi nanucuje injekcie Guna MD. Mám pocit, že ak ich ešte raz odmietneme tak ma výpise do práce, aj keď nie som schopný s tou rukou nič. Rezignoval som, prestal som cvičiť a mám šialené depresie, som na PN od novembra minulého roka a manželka to momentálne ťahá sama.
Snažil som sa ale keď vidím tu ignoráciu lekárov nevládzem.
Neviem už kde sa mám obrátiť. Môže mi niekto poradiť ako a čo ďalej?