Ako zabezpecit aby moje vlasy vyzerali hustejsie? Mam ich strasne riedke a problem je to hlavne vtedy ked potrebujem spravit nejaky uces.
Vlasy
Ja si kupujem tento kolagen -odkaz odstránený- pomohol mi , mám krajšie vlasy aj pokožku, je proste na všetko
Ja nakupujem cez net z pohodlia domova a na mojalekaren mi vždy poradia
Popýtaj sa v lekárni, určite existuje nejaký produkt na rast vlasov
bud pouzit nejaku vlasovi kozmetiku, ktora by na to mohla pomôct alebo rychlejsi variant pricesky
ja používam rôzne masky a kondicionery na vlasy, existuje aj cesnakový šampon a ten je výborný
Ja používam kondicionér a robím si zábaly na vlasy
sikovna kadernicka by si s tym mala poradit, ved ked potrebujes uces existuje vela vyplni co ti vie dat do vlasov
Podľa mňa žiaden prípravok nepomôže.. ja som si napríklad myslela a aj si myslím že mám strašne riedke vlasy..ale kadernička mi povedala že nie su riedke len tenké a preto si myslím že sú riedke. :D ak si enchceš dať zahustiť vlasy u kaderníčky tak asi neviem či niečpo pomože:D..
ja pouzivam na predlzenie a zahustenie mojich vlasov vlasy z tejto stranky www.clipinhair.sk, mam kupene ludske, pripnut si ich vies sama, je to fakt lahke
Skusala som uz kadeco na zhustnutie vlasov, ale absolutne nic mi nepomohlo. Neviem, asi mi uz zostava len sa s tym proste zmierit :D