bolest v klbe

Príspevok v téme: bolest v klbe
olga44

ahojte, uz vyse roka mam bolesti v klbe, po cely cas navstevujem doktorov, dostavala som injekcie na klb, s ktorych som si nemohla ani sadnut. Teraz mi zase pre zmenu zistili, ze je to nieco s nervami, len nevedia, ako to liecit. Doktor mi dava lieky, s ktorych mi je zle, nemozem spat. vraj musi vyskusat, co zaberie. kazdy mesiac vysolim 400,-sk, beriem tabletky 2-3 dni a koncim.(a este mi vzdy povie, ze ak mi nezaberaju priniest ich spet do ambulancie, ze on ich vyuzije pre niekoho ineho:-) Mate tiez nieco podobne, ci viete, co by pomohlo??? uz som skusila aj ludoveho liecitela a len mi povedal, ze to je od chrbtice, skusal mi nieco robit a nic. dakujem

RNG

Na bolesti nervoveho povodu (poskodene nervy) treba niektore omega 3 kyseliny potrebne na regeneraciu, hlavne EPA a DHA.
Nachadzaju sa v rybacich olejoch, hlavne v kvalitnych zo severnych mori.
davkovanie 3x3 gramy(olej z lososa alebo obohatena zmes Max EPA)

slovenska vcielka

Je to od chrbtice, definitivne, najlepsie by bolo najst dobreho chiroprakta, alebo rehabilitacneho masera, ci akupunkturu. Odborna masaz na rehabiltacnom stredisku, ci akunktura neuskodi, prave naopak, moze len pomoct, kto nevyskusa, nevie.