Ako jej vyhovieť?

Príspevok v téme: Ako jej vyhovieť?
buvyhux

Ahojte, už dlhšie mi manželka dáva najavo, že ju vôbec nepriťahujem a nikdy som ju ani nepriťahoval. Zobrala si ma len preto, lebo som "dobrý človek" (ja by som sa takto nekategorizoval :D ). Jasne je to vidieť aj na našom intímnom živote. Takmer spolu nespíme. A keď už spolu spíme, tak nie je s mojim výkonom spokojná. Prosím Vás, má niekto podobnú situáciu? Ako ste ju riešili? Ďakujem za každý postreh, radu.

zuzicela

zakazdym sa da nieco robit:) len musi aj ten druhy clovek chciet. pokial o teba uz nadobro stratila zaujem, tak si v tahu. vsak normalne sa porozpravajte, to sa inak vyriesit neda.

Jarunka12

Podľa mňa su toho už spraviť veľa nedá. Ak jej nie si dosť dobrý, tak môžeš robiť čokoľvek a pohľad na teba nezmení.

Letavizu1

Zene nikdy nevyhovies , vzdy budu nespokojne , ta tvoja to len hlasno da najavo. Vecsina sa pretvaruje, snivaju o milonaroch a supermanoch ako narkomani o drogach, nikdy nepochopia realitu, je to presne ako v tej rozpravke o zlatej rybke, mozes im dat aj cely svet, ale nebudu spokojne.

ahjajjaj

navrhla by som Ti podať výkon nasledovne. Rob všetko veľmi veľmi pomaly, a dlho. Zvyčajný 15 minútový akt nemusí ženám vyhovovať. Ak si však dáš záležať na každej maličkosti a budeš pri predohre veľmi pozorný a pomalý, dostane chuť, aj keď ju inak nemá.

nurse87

treba sa rozpravat jednoznacne. bez toho to proste nejde. lenze velakrat vyjdu najavo aj take veci, ktore nechces. ale aspon teda budes vediet, na com realne si, takze len smelo do toho. opytaj sa jej narovinu, lebo inak to nevidim.