kolko vam to trva ... anketka ;)

D_nika

anulka, diky za radu, mozno vyskusam, ale niekedy uz som aj sama unavena a stastna, ze sa urobi, lebo to vie doooooooost pretiahnut uz pri prvom raze... :-)) a som si nebola ista, lebo vela krat ide najprv oral (to vies, predohra a tak) a potom neviem, ci ho mam dorobit, alebo radsej nie, ak este chcem nieco.. ale diky :-) mozem experimentovat :-))

tiki

tak mi sa milujeme tak priemerne 10-15min a to nie som sexualne skuseny a stale sa stazujem zeby som to chcel dlhsie :D ...

anulka

d-nika-pocuj,tvoj priatel vydrzi na 1.x aj 15-20 min??paaaaaaaaaaaaaaaaani...my to na 1.x stihame tak do 3 min:)))))...a ja jan to myslel tak,ze najprv treba xalan doviest k orgazmu inak ako sexom..teda bud oralom alebo rukou..nex sa prvotne vyburi mimo teba...a potom po xvilke(10-30 min) mozes zacat znova...zvadzat ho a vzrusovat...milovanie bude dlhsie:)))vlastna skusenost

D_nika

ja Jan, ako myslis, ze ho spravit a potom az ist na sex? a nie je to tak, ze sa unavi a uz potom koniec??? lebo nebola by som rada, ak by to pak skoncilo tak, ze "vojak rezignuje", chapeme sa..

a k teme, bezne takych 15-20 minut. prve razy to bolo aj pol hodinka :-) a s predohrou nepocitam... DLHO!! :)) a dobre... ;-)

ja Jan

Pytas sa zrejme preto, lebo ta jeho vykon neuspokoji. Baby ak chcete orgazmovat az sa vam bude zdat ze dostanete infarkt, tak zacnite oralom do konca, nechajte ho oddychnut, (trebarz predohrou, striptiz, hladkanie) a potom to pride. Druha runda je vzrusivejsia aj pre chlapov.