kolko vam to trva ... anketka ;)

alchemilka

krejzygrl- myslela som bez predohry. Tiez som nad tym rozmyslala, cim to je, ze niekto vydrzi dlho, niekto kratko, ale urcite to zalezi aj od toho, aku ma prax v sexe, ako casto to robi, ako je stary, v akej je momentalne psychickej situacii.... atd. Niekedy sa moj partner urobi celkom rychlo, no a niekedy mu to trvaaaaaa :-( vsimla som si, ze ked mame sex castejsie, tak vydrzi dlho a ked len tak raz za tyzden a je velmi vzruseny, tak sa urobi razdva.

krejzygrl

kup si iny druh kondomu , su rozne , nektore obsahuju latky pre senzitivnejsie prezitie sex.styku. skus pleasuremax alebo ako sa to vola.

horatio

Prosim poradte mi. Ked pouzijeme s priatelkou kondom tak mam problem, ze ona je uz davno a ja nie a nie. Ked nepouzijem e kondom vsetko je ok trva nam to v priemere okolo hodiny, niekedy aj viac. Zalezi od okolnosti, ale s kondomom....

krejzygrl

basa,neviem ci nas nekto videl ale bolo nam to clekom jedno ,:) boli tam take stromy kolo plota tak tam :) xixi bolo to peekne take adrenalinove. .. co sas tyka toho 2-3hod sexu , to je aj s predohrou ne?... to je pekne ale my vacsinou s priatelom nemame kde pakrtizovat take krasne dlheeee chvilky :(

Chester

Vies,ale velmi malo,velmi malo chlapov vydrzi 3 hodiny.Ako citam na tomto fore,tak vela chalanov tiu ma problem,ze sa po par zasunuti spravia.No a podla nej su taki daco menej.Zato ze nevydrzia 3 hodiny.

alchemilka

Chester - neber si to tak. Nie kazdej vyhovuje dlhy sex. Moj priatel vacsinou vydrzi velmi dlho (aj tie 2 hodky), ale ja to nemusim. Preferujem ,,kratsi" sex, polhodinka mi bohato staci. Potom ma to uz zacina boliet a nie je to take pekne. Takze ho vacsinou musim dorobit pusou.

Chester

Ingrid...ze sa nedokazem 2-3 hodiny milovat tak nie som dobry???Tak teda chlapi,ktori nevydrzime mat kvalitny sex 2 ci 3 hodiny,tak sa podme skryt.Ingrid je moc mudra.

ingrid

Precitala som si vsetky prispevky a musim povedat,ze som dost sklamana...Baby musite byt egoistky!Ak mate dobreho priatela,ktoremu na vas zalezi tak si musite uzivat 2-3 hodinky kvalitneho sexu!