Mne sa to tiez raz stalo, ako keby sa mi vyhadzali usta a dost ma teda aj boleli. No skor si myslim, ze som zle ocistila ten ananas tak odvtedy si davam na to uz vacsi pozor
Ananás – ovocie pomáhajúce pri trávení i neplodnosti
terria, ano, viem presne, co myslis :D tiez to mavam, je to divne, lebo z ineho ovocia sa mi toto nedeje. mozno este z kivi trochu :D ale z ananasu rozhodne viac :D
Je mi veľmi ľúto, ale nepoznám jazyk, v ktorom ste napísali váš príspevok. Ak by ste mi mohli poskytnúť preklad do angličtiny, rád by som vám pomohol s vašou otázkou.
ananas je mnamka, zboznujem ho. aj ked ho teda nesmiem zjest viac, lebo potom mi tak akoby zacne trpnut podnebie. mam to len ja tak alebo sa s tym stretol uz aj niekto iny? :D
Dobrý deň, rada by som otvorila tému neplodnosti. Je tu niekto, kto úspešne absolvoval umelé oplodnenie? Ak áno, kde a ako dlho liečba trvala? Ďakujem pekne
Ananás je chutný žltý plod, na povrchu chránený tvrdou šupinatou kôrou a na vrcholku s tuhým špicatým zeleným listom. Plod môže vážiť až 3 kg. Po prvýkrát bol vyšľachtený v 19. storočí na Havajských ostrovoch, ktoré sa následne stali jeho hlavným svetovým producentom.