Ananás – ovocie pomáhajúce pri trávení i neplodnosti

Táto diskusia patrí k článku: Ananás – ovocie pomáhajúce pri trávení i neplodnosti
Ananás – ovocie pomáhajúce pri trávení i neplodnosti

Ananás je chutný žltý plod, na povrchu chránený tvrdou šupinatou kôrou a na vrcholku s tuhým špicatým zeleným listom. Plod môže vážiť až 3 kg. Po prvýkrát bol vyšľachtený v 19. storočí na Havajských ostrovoch, ktoré sa následne stali jeho hlavným svetovým producentom.

kajmana

Mne sa to tiez raz stalo, ako keby sa mi vyhadzali usta a dost ma teda aj boleli. No skor si myslim, ze som zle ocistila ten ananas tak odvtedy si davam na to uz vacsi pozor

matka88

terria, ano, viem presne, co myslis :D tiez to mavam, je to divne, lebo z ineho ovocia sa mi toto nedeje. mozno este z kivi trochu :D ale z ananasu rozhodne viac :D

Josetozier

Je mi veľmi ľúto, ale nepoznám jazyk, v ktorom ste napísali váš príspevok. Ak by ste mi mohli poskytnúť preklad do angličtiny, rád by som vám pomohol s vašou otázkou.

www.dinarguru.onl

www.zdravie.sk

terria15

ananas je mnamka, zboznujem ho. aj ked ho teda nesmiem zjest viac, lebo potom mi tak akoby zacne trpnut podnebie. mam to len ja tak alebo sa s tym stretol uz aj niekto iny? :D

lucia_es

Dobrý deň, rada by som otvorila tému neplodnosti. Je tu niekto, kto úspešne absolvoval umelé oplodnenie? Ak áno, kde a ako dlho liečba trvala? Ďakujem pekne