stredná škola

Príspevok v téme: stredná škola
justjerk7

Zdravím, skúšam písať a vyliať si srdce aspoň tu a to preto,lebo sa bojím strednej.Prijímačky sú zachvíľu ,ale to nie je až také zlé ako strach,ako a či sa začlením.Rozmýšľam nad tým od 8.triedy a neviem sa toho zbaviť.Som introvert a neviem nadviazať tému nijako,ani teraz na základnej to nie je žiadna sláva.Idem na školu kde budem na internáte, a bojím sa že nebudem s nikým vychádzať,ani na izbe,ani v škole.Chcela by som si nájsť takú tú pravú kamošku ,byť v nejakej partii,len neviem kde začať.Má niekto rovnaký problém?

brohienka

takychto deti je si myslim coraz viac, ale pokial budes mila, tak si ta priatelia a novi ludia proste najdu, len treba byt otvoreny novym priatelstvam. mnoho krat to proste pride tak nejak samo

ahjajjaj

ahoj, podobne bola na tom moja dcéra. Napriek jej nezhovorčivosti sa jej spolužiaci prihovorili a teraz sa už s nimi bez problémov rozpráva, pomáhajú si pri úlohách. Môžeš byť introvert, ale je aj záujmom ostatných, zoznámiť a skamarátiť sa s Tebou. Ostáva Ti pritom len pasívna úloha: kamarátstvo prijať. A to snáď dokážeš. :-)