Nahota 14,5 ročného chlpaca

Príspevok v téme: Nahota 14,5 ročného chlpaca
Nela0911

Ahojte. Mám syna ktorý bude mať 15 rokov. Problém je v tom že sa vôbec neskrýva skôr si myslím že sa ukazuje. Doma chodí väčšinou nahý, niekedy v trenkách. V kúpeľni vždy nechá otvorené dvere aj keď sa sprchuje. A to i keď ma erekciu (čo je skoro stále) ?. Veľmi veľa krát som ho pristihla masturbovať (to aj jeho otec a sestra). Má sestru ktorá má 12 rokov. A s ukazovanim nemá problém ani na verejnosti či pred cudzími ľuďmi. Keďže bývame v dome často chodí na záhradu len nahý a v lete sa v bazéne kúpe nahý. Keď k nám príde môj brat (čo je dosť často) musím ho vyslovené prosiť nech sa ide obliecť pritom má 2 sesternice (15 a 13 rokov). Dosť často sú spolu na prázdninách u babky kde je len nahý keďže to moji rodičia to podporujú.
Jeho sesterniciam sa to nepáči niekoľko krát sa sťažovali babke ale tá má na to svoj názor. Keď sa vrátili išli za mnou že sa im to vôbec nepáči a že ho videli masturbovať atď. Čo mu mám podľa vás povedať? Je to podľa vás normálne?
Mne sa to tiež veľmi nepáči je už predsa veľký a na svoj vek ma dosť veľký penis. Nikto z našej rodiny sa tak neukazuje preto neviem čo mu mám povedať.

nechalicka

mne toto pride fakt nepravdepodobne. dalsi clovek, ktory si tu vymysla "problemy", aby bol zaujimavy asi alebo co. ziadny normalny pubertiak sa takto nesprava.

llnzzda

tak to neverím, že toto je ozaj reálny problém, že to niekto takto rieši v diskusii. sa mi rozum pozastavuje.

Miriam123

Fúha. Aj ja mám 14 ročného syna ale ten sa veľmi hanbí. Naposledy som ho videla nahého keď ma 8 rokov. Takže ti veľmi neviem poradiť ale podľa mňa to není úplne normálne.

Mercury

No normálne to asi nie je .Ešte nikdy som nevidel ani nepočul že by to niekto takto robil .A ešte aj na to koľko má rokov.Buď mu dajte preplesk alebo ho zoberte k psychiatrovi alebo psychológovi