Dobrý deň,
chcel by som sa spýtať na učebnice alebo skriptá na výučbu anglického jazyka. Môžu to by učebnice od základnej školy až po vysokú školu. Za každý názov učebnice budem vďačný.
Dobrý deň pupavka18,
ja som tie kategórie učebníc anglického jazyka napísal preto, lebo učebnica Yes je iba úrovne B1, B2, C1 a to je pre mňa až príliš ťažké. Teraz študujem knižku AJ pre samoukov a keď to preberiem teším sa na tvoje materiály.
Veď áno, od A1....C2, ale to som myslela, že toto je jasné, lebo dnes je info z netu strašne veľa pre každého.
Moje info len ako doplnok som dala, kurz na yutube je síce v češtine, ale nesmierne krásne je robený a podaný tak, že naozaj aj úplný začiatočník sa ,,pohne" dopredu.
A na nete keď zadáš:
Angličtina pre samoukov s CD,.
ti vyjde dosť výsledkov, z ktorých si vyberieš na 1000% :)
Skus ucebnicu pre samoukov, to je lepsie ako pre skoly. Mne sa pacia aj take velmi stare klasiky ucebnice, maju ich po bazaroch, aj na nete v bazaroch. Potom sa da ucit online, to moc nemam prehlad alebo aj na youtube. Tie online formy pri dnesnych moznostiach by mali byt super.
A z coho sa prave ucis?
Dobrý deň všetkým,
učebnice anglického jazyka sa delia do šiestich skupín: A1, A2, B1, B2, C1, C2. Kde A1 je pre úplných začiatočníkov a C2 je pre profesionálov. S akou knižkou ste začínali na základnej škole? Ja by som potreboval knihy pre úplných začiatočníkov.
Dobrý deň pupavka18,
z tvojich učebných materiálov som zatiaľ nič neprebral nič, lebo mám niečo vlastné na štúdium. Ale už sa na to teším.