Zdravím, chcel by som vás poprosiť o radu.
S kamarátkou sa poznáme už cca 3 roky, sme si celkom blízki a dokážeme sa porozprávať skoro o hocičom. Avšak z mojej strany je také, že cítim, že je tam trochu viac ako len kamarátstvo, proste mi na nej záleží. Stretávame sa zhruba raz týždenne, lebo každý máme svoje povinnosti, ale vždy sa snažíme niečo vymyslieť. Chystáme sa spolu aj do kina a potom by som jej chcel dať pusu a tým vyjadriť že ju mám fakt rád. Takú obyčajnu pusu, nemám na myslí žiaden francuzak a pod. Avšak bojím sa že uhne alebo ma odstrci a potom by sa mohla následne za to nahnevať. Za každú radu budem vďačný.
Pusa
Normálne ju pobozkaj, ako keby sa nechumelilo. Alebo jej daj pusu na líčko a drž ju trochu dlhšie v objatí. Kebyže je z toho pohoršená, alebo ťa odstrčí, smej sa na tom a povedz jej, že si to sama vyprovokovala, keď tak dobre vyzerá a pochváľ jej niektorú časť tela- iba jednu časť, nie celá ona, aká je pekná. Žiadne ospravedlňovanie sa alebo niečo podobné. Maj Ty navrch. Len tak sa dá presunúť z kamarátstva na spoluchodenie.
Za mna kludne tak, ako si si to vymyslel, nic tym nepokazis.
Ešte som zabudol dodať, obaja máme 22r