Som divná

Príspevok v téme: Som divná
hnedovlasedievca

Mám pocit,že nerozumiem vzťahom a ani tomu ako proste dvaja ľudia chodia na rande.Nikdy som nemala žiadny vzťah,čo mi príde okej a nevidím na tom nič strašné kedže mám len 19.
Lenže mám pocit,že somnou je niečo zlé.Mám asi nejaký pokazený mozog alebo čo ale všímam si,že ma skoro nikto nepriťahuje.A asi ma ani nikto ešte sexuálne nepriťahoval.Jednoducho neviem čo to somnou je.Nie,nie som asexuálna,to si nemyslim.Ja len celemu tomu nechapem prečo som taká aká som.Ja si nedokážem napríklad v hlave predstaviť mať sex s niekym len na základe toho,že vyzerá dobre.Nedokážem si predstaviť niekoho sa dotýkať,bozkávať sa, spať s niekym bez toho aby som k nemu niečo necítila,nejaké spojenie,alebo tomu človeku musím veriť. A nechápem ani rande,nikdy som na žiadnom nebola,ani sa mi ten pojem nejak nepáči.A volali ma pár krát na rande.Ale mám v sebe blok a nedokážem s niekym ísť na rande len tak.Pred pár dňami som si stiahla zo zvedavosti Badoo,ale podľa mňa som urobila strašnú sprostosť a mám pocit,že zoznamky na mňa nefungujú.Proste mám pocit,že som strašne divná. Nesnažím sa mať nasilu vzťah,len sa nedokážem zbaviť tej myšlienky,že som divná pretože iný to takto nemajú. Aj ja túžim po láske. Ale mám pocit,že mňa to nikdy nečaká,že tu nikto nieje pre mňa kto sa mi bude páčiť.

ahjajjaj

ahoj, keďže si nikdy nemala vzťah, tak Ti je samozrejme divné predstaviť si mať s niekým sex. Ono je to všetko podmienené citovo. Takže: ak sa skamarátiš s nejakým chlapcom: nemusíš uvažovať o tom, či sa Ti páči, alebo nie. Sleduj, ako sa Ti s ním rozpráva, ako Ťa počúva, čo hovorí, ako sa cítiš v jeho spoločnosti. Keď sa budeš cítiť v jeho spoločnosti dobre, dobre Ti padne možno aj jeho objatie. Zamilovať sa nie je chvíľka. Dokonca sa Ti ani páčiť veľmi nemusí. Len musíš mať rada jeho reči, jeho humor, čas strávený s ním. Keby si mala chuť na sex bez tohto, bola by si fakt divná. Alebo skôr moderná? Modernosť nemusí byť vždy tá najlepšia možnosť.
Čo sa týka pozvania na rande, nemusela by si ho odmietať. Aspoň lepšie spoznáš iných ľudí. A ani to nemusíš brať ako rande. Stretneš sa, porozprávate sa a zistíš, či Ťa baví rozhovor s ním alebo či sa pri ňom skôr nudíš. Na základe toho sa potom rozhodneš, či sa chceš stretnúť aj ďalší krát.

modrizitka

nemusi to hned predsa znamenat, ze mas pokazeny mozog, prepanajana:) len este neriesis take veci, aj to je celkom normalne, ze u niekoho jednoducho pride neskor.

Estet

Hnedovlase dievca, mne to pripada, ze mas strach z toho terminu "rande" ... ze sa od Teba tam neviem co bude ocakavat... tak to nie je... ked Ta niekto zavola von / na poldeci / na pivo / na koncert, to este neznamena, ze mu mas strcit jazyk az do krku... to sposobi az pripadna chemia medzi dvoma ludmi... ked sa chemia nedostavi, nevadi, rozlucite sa a hotovo... takze neboj sa ist, ked Ta niekto zavola ... no a to co popisujes, ze Ti clovek musi vyhovovat aj po intelektualnej stranke, to Ti skor sluzi ku cti nez naopak... takze ziadne strachy

mijja

Tiež si myslím, že to nie je o tom, že by bol človek divný alebo niečo podobné, každý sme iný a čo je na tom?? Vôbec nič.

onlyonedee

Ahojte všetci, som veľmi rád, že sa o to môžem podeliť, bol som vo vzťahu s Benom a on sa so mnou náhle rozišiel bez akéhokoľvek dôvodu, bol som zničený a takmer som spáchal samovraždu. Jedného dňa som prechádzal internetom a videl som komentár od náhodnej osoby, v ktorej sa hovorilo, že jej pomohol jeden zaklínač / jasnovidec. Dostala späť svojho muža. Rozhodol som sa to vyskúšať a kontaktoval som doktora Ogudu. Po 3 dňoch mi pomohol dostať Bena späť ku mne. Môžete ho kontaktovať
na DROGUDUTEMPLE@AOL.COM

pupavka18

Aj mne sa niekedy zdá, že niektoré príspevky sú vymyslené..

Ale ak nie: vôbec nie si divná, skôr či ešte nezrelá, sex, zodpovednosť, vzťah, strachy rôzne zo sexu, čo ráno po prebudení:):) ,riešiť antikoncepciu

Veď si daj v zoznamke priateľstvo, nie vážny vzťah, spoločný záujem nejaký, pozri podľa horoskopu, aj keď to nie je smerodajné jasne, kto sedí k tvojmu znameniu

Teraz sa ti treba ešte o seba starať, koniec školy, zamestnať sa, alebo ďalej študuješ

A potom, keď máš istotu,že máš pravidelný príjem, tvoje sebavedomie samé poskočí hore.

Keď si uvedomuješ, že nie si asexuálka, je fajn, možno to je prvý krok. Porozmýšľaj, či sa ti niekto veľmi páči, keď aj zo známych ľudí, spevák,herec, športovec..

Pracuje na sebe, staraj sa o seba, cvič, s kamoškami sa smej, pokukuj v zoznamkách,že ktorý profil by sa ti asi páčil, pokukuj aj tam, kde si, po chlapcoch a tak, ja viem, možno to príde smiešne niekomu ..ale predsa len nedávno si mala 17,18 čiže skôr ešte veľké dievča si len.

Veľa je takých, aj pred 30 tkou, žiadne skúsenosti, veľké vzťahy, dnes aj 30 ročný, je furt ešte mladý veľmi

ovomaltine

Ak to nie je vymyslene a pomoze ti to, tak nie si divna, kazdy to tak ma A toto, ze - Ja si nedokážem napríklad v hlave predstaviť mať sex s niekym len na základe toho,že vyzerá dobre. - ved nemas hned sex, najprv si vybudujes doveru, vztah atd, vsetko postupne..