Mám pocit,že nerozumiem vzťahom a ani tomu ako proste dvaja ľudia chodia na rande.Nikdy som nemala žiadny vzťah,čo mi príde okej a nevidím na tom nič strašné kedže mám len 19.
Lenže mám pocit,že somnou je niečo zlé.Mám asi nejaký pokazený mozog alebo čo ale všímam si,že ma skoro nikto nepriťahuje.A asi ma ani nikto ešte sexuálne nepriťahoval.Jednoducho neviem čo to somnou je.Nie,nie som asexuálna,to si nemyslim.Ja len celemu tomu nechapem prečo som taká aká som.Ja si nedokážem napríklad v hlave predstaviť mať sex s niekym len na základe toho,že vyzerá dobre.Nedokážem si predstaviť niekoho sa dotýkať,bozkávať sa, spať s niekym bez toho aby som k nemu niečo necítila,nejaké spojenie,alebo tomu človeku musím veriť. A nechápem ani rande,nikdy som na žiadnom nebola,ani sa mi ten pojem nejak nepáči.A volali ma pár krát na rande.Ale mám v sebe blok a nedokážem s niekym ísť na rande len tak.Pred pár dňami som si stiahla zo zvedavosti Badoo,ale podľa mňa som urobila strašnú sprostosť a mám pocit,že zoznamky na mňa nefungujú.Proste mám pocit,že som strašne divná. Nesnažím sa mať nasilu vzťah,len sa nedokážem zbaviť tej myšlienky,že som divná pretože iný to takto nemajú. Aj ja túžim po láske. Ale mám pocit,že mňa to nikdy nečaká,že tu nikto nieje pre mňa kto sa mi bude páčiť.
Textová Inzercia

Objavte účinky bunkovej vody z kosmatcovníka, ktorá dlhodobo aktivuje mechanizmy hydratácie pokožky.

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.