Žiadna túžba po dieťati

Príspevok v téme: Žiadna túžba po dieťati
Josipe

Mam 28 rokov a necítim ze by som sa mala niekedy stať matkou. Už ako 6 ročná som vedela ze nikdy nechcem deti. Je to taky ten pocit ako keď sa niekomu páči rovnaké pohlavie a je si tým istý snáď už od narodenia. Zaujíma ma ako vnímate ľudí ktorí nemajú túžbu sa nejakým spôsobom rozmnožiť a odovzdať ďalej svoje gény. Trápi ma ze v spoločnosti je stále ten názor ze keď nemá žena dieťa je menejcenná a vlastne ani nie je ženou. Všimla som si ze takéto názory nemajú ani tak muzi, ale skôr ženy. Odkiaľ to pramení? Prečo by mala žena otehotnieť nasilu keď to tak vôbec necíti? Keď to vyslovene nechce?

majusaa

pokial mas teda ine ciele a konicky, ktore ta naplnaju dostatocne, tak by som sa nad tym nejak extremne nepozastavovala. kazdy sme nejaky.

zimka

ale veď tiež som to takto najprv mala. ono to prišlo v podstate nejako samo, časom som začala mať také myšlienky, že aké by to bolo a tak a nakoniec ani neviem ako a mám dieťatko a som ten najšťastnejší človek na svete.

jancovka

Keď netúžiš tak netúžiš, nič na tom nie je, je to normálne, nie každý musí mať tú potrebu, veď každý sme iný.

pupavka18

Ale vek 28 rokov neznamená,že už vieš,že nechceš deti...
Možno sa toho len obávaš, vynosiť, pôrod sám o sebe... viem podľa seba...Starostlivosť deň, noc, zodpovednosť nesmierna, obmedzenie slobodného života doslova

Možno ešte nemáš vek proste... Vôbec sa tým nezaoberaj, ,, netráp " normálne v pohodke si.ži podľa seba, ako ty chceš, smej sa s kamoškami, a uvidí sa:)

maca342

Mam kamaratku, ktorej zalezi len na svojej kariere, takze to uplne chapem. Ja si zivot bez deti predstavit neviem, ina ma zas pracu na prvom mieste. Je to ok, kazda sme ina.

paliinno

Nikto by nic nemal robit nasilu, ak to tak necitis, nedaj si nahovorit, ze ked otehotnies a porodis, tak sa to samo zmeni. Mohla by si sa dostat len do zacarovaneho kruhu, z ktoreho by nebolo len tak lahko vystupit

Diarra6

Podla mna je to tiez nezmysel. Ale kazdopadne to vobec ziadnej zene nezazlievam, kazda ma ine priority, ciele, tuzby.

fonte

urbanovicova nad tým ako budú žiť deti a vôbec ako bude vyzerať svet okolo sa dnes nikto nepozastavuje.... tak to aj dopadlo v tejto krajine....