Ahojte, obraciam sa na vas s otazkou, ako riesit moju situaciu:Mala som kolegu, s ktorym som sa kamaratila aj s dalsou kolegynou este a mali sme skvelu atmosferu. Nechceli sme ho za frajera, ja som aj zadana, chceli sme ale kamaratsku atmosku.
Ten clovek sa na nas ako kamosky vybodol, lebo prisla dva roky vydata zena , neprijemna a falosna, a zacala s nim vyslovene randit ... nebral nas s nimi von, hovoril o nas skaredo pred nou a este sme to aj poculi, ale pred nasimi ocami boli pri sebe vkuse aj v robote a uz nam to slo pekne na nervy.
Kazdy den skoro toto pozorovat mi dalo zabrat.
Snazila som sa do toho nestarat a byt k nej mila, ale otacala sa mi chrbtom pri pozdrave a este ku tomu robila hnusne xichty na mna ( to ale on s ruzovymi brilami nevidi).
No a praskli mi nervy, 2x som mu dala jasne najavo, co si o tej vydatej zenskej myslim a ze ako nas hnusne odkopol. Napriek vsetkemu som s nim ale chcela mat urovnane vztahy. No ked mi druhy x praskli nervy som mu to napisala a to som asi nemala - starat sa do toho.
Momentalne ma ten clovek nenavidi a som z toho v strese, urcite sa mu este znova ospravedlnim... bola som drza tak jednat s nim, ale ani on nie je svety - urobil horsie veci. Strasne som sa kvoli nemu naplakala, to si neviete predstavit.
Ako mam okrem ospravedlnenia este postupovat.? ( chcela som sa len kamosit, som zadana takze ziadne blbe napady ... a aj tak ma nenavidi )Ale oplati sa mi tak velmi stresovat kvoli takemu falosnemu cloveku? Ako mam napravit atmosferu v praci? Dakujem za vase rady.