kde si vlastne morske riasy kupujete? :)
4 dôvody, prečo jesť morské riasy
ako pozeram, tak nie som jedina, komu to padlo. aj som si tak povedala, ze vsak by som skusila, ale neviem, ako by som ich jedla, s cim... viem, ze sushi sa robi nejak s nimi, ale co dalsie, to neviem.
chcela som vyskusat, ale ja vlastne ani neviem, ze ako by som ich mala pripravit.
MARINKA548 - Hlavne si neviem ani len predstaviť ako to asi tak môže chutiť. Veď to len tie farby toho ma odrádzajú.
taka otazocka - tie morske riasy sa akoze aj nejakym sposobom pripravuju alebo sa to je iba tak? :D nemam o tomto ani sajnu, tak pardon, ak je moja otazka odveci :D
no ja teda nie som z tych, ktori potrebuju vyskusat vsetko za kazdu cenu. radsej zostanem pri mojich oblubenych osvedcenych jedlach ako skusat veci, ktore ma nelakaju ani svojim vyzorom :D
Ja by som ich aj vyskusala, ale v tych nasich obchodoch som to proste nikde nezahliadla. A mozno fakt len zle pozeram, neviem :D
mna by hlavne zaujimalo kde sa vlastne daju kupit??
Verte mi, Už ma nebaví jesť brokolicu a iné bylinky. Zaujímalo by ma, ako chutí morská riasa. basketrandom.org
Každá rastlina na svete má výhodu. Počul som, že morské riasy sú pre pokožku veľmi prospešné. basketballlegends.club
Riasy môžu vyzerať ako slizký špenát, ale sú výbornou morskou zeleninou s vysokým obsahom živín. Ich konzumácia pomáha pri chudnutí a tráviacich problémoch.