Chcem sa kruto pomstiť

Príspevok v téme: Chcem sa kruto pomstiť
mericiana

Hneď začnem. Chcela by som sa pomstiť jednému hajzlovi ktorí mi neskutočne ublížil. Nepriamo fyzicky a psychicky. Som atraktívna žena jemná dobrá. Keď sa zamilujem dokážem pre toho človeka urobiť čokoľvek. Som vydatá. Ale neodsudzuje ma. Je to veľmi zložité a ťažké. Je to zlý človek manžel. Zaľúbila som sa. Do mladšieho cítila som sa s ním dobre. Začal ma tešiť život. Zaľúbila som sa. Myslela som si že on tiež. Sle zácal sa ako keby somnou zahrávať neviem to opísať…... napr. Zavolal ma k sebe. A následne mi napísal že nemusím. Proste sa začal hrať s mojimi citmy až odporne. Bolelo ma to ukrutne. Trpela som. Až som sa od neho odstrihla. Po nijakých týždňoch mi už bolo trocha lepšie. S mužom sme sa isli zabaviť a tam kde sme boli sa odrazu objavil on a chytil ma pred mužom …. Moj muž ho chcel zbiť. Uhrala by som to. Isli sme odtiaľ preč. Lenze on mi začal volať na telefón. To dom už neuhrala. A moj muž už vedel ktorá bije. Strašnú mi vrazil. Skončila som v nemocnici. O odskakalo si to oko na ktoré nevidím. Krutá daň. ! Veľmi krutá. 4 mesiace na pn. To čo som prežila tu hrozu a bolesť kopec operácii nikomu neželám. Je tomu pol roka. A ten hajzel mi zácal zasa chybat. Celý čas sa mi neozval. Až teraz. Najskôr ako sa mám. Zasa som si naivne myslela že mu chybám. Že sa stretneme a porozprávame sa. Chybalo mi jeho dotyk jeho telo. Neodsudzuje ma. Toto sa stáva veľa ženám. Potešila som sa že mi napísal. Túžila som sa stretnúť. A myslela som si že aj on. Ale on ma zasa začal len odporne naťahovať. A vie čo sa mi stalo. Napísala som mu to. Myslela som si že sa stretneme. Objime ma a povie prepáč chýbala si mi. Namiesto toho sa chová ako zmrd. Plačem. Zasa mi ublížil kruto. Nie nenechám to na karmu. Neexistuje. Volala som s vesticou povedala že sa mu nic nevráti. Nic také neexistuje. Sú to iba náhody keď sa niekomu niečo stane. Chcem ho dať zmlátiť. Chcem aby mu niekto tak vrazil do tvare a spôsobil mu to čo on mne .

Jofin

Ani v tomto prípade nie je pomsta podla mna dobré riečenie problemov. Ja by som ho zablokovola a uplne vymazal zo života, nech na neho ším skôr zabudneš

hricka00

rozhodne si myslim, ze posta nic neriesi. ulavi sa ti na chvilu, ale co ti to pomoze? svoj osobny klud tymto asi len tazko najdes. treba sa s vecami jedine vyrovnat, najst sposob ako to prekonat a povzniest sa nad to. ina moznost neexistuje.

marekana

kollki Je to fakt, možno sa to nezdá, ale každému sa raz všetko vráti. Preto ja niektoré veci som nechala tak a verím, že čas ich vyrieši.

pupavka18

Meri,

ale ty sa rútiš do nešťastia, pre ťažké ublíženie na tvojom zdraví...mal mať trestné stíhanie

A ty miesto toho,aby si sa dávala do kopy aj svoj život, tak hľadáš niekoho,kto by mu jednu tresol?

Čiže aj ty budeš mať na krku trestné stíhanie, otras
Už to je zlé, že si uväznená v manželstve, ktoré nefunguje, od začiatku? Keď on ti takto beztrestne tresol plnou silou..to s kým žiješ, MMA zápasník?

Neuľaví sa ti vôbec, ty ostaneš v tom.hroznom manželstve ďalej, ,, manžel " bude nad tebou, ty budeš trestne stíhaná, lebo to jasne praskne všetko a nevyjde tak, ako si to predstavuješ, je to choré proste.. a čo tomu človeku chceš zato zaplatiť? Ak máš teda peniaze, odíď z toho sajrajtu strašného kde si, a začni nový život, lebo ho máš pred sebou.

Časom to z teba opadne, ,nie zajtra, ani o mesiac. Ale opadne, teraz žiješ iba s myšlienkou, ako mu ublížiť, vo dne v noci, si tým posadnutá. ale sebe ubližuješ. Do tejto sr.kde si, si sa dostala svojou vinou. V normálnom vzťahu sa toto nerobí, a keď aj, tak človek takto blízkej osobe netresne..to sa rieši slovne, rozhovormi, a teda, ak láska ,, odišla " , tak pauza, alebo rozchod. Deti nemáte..o to ľahšie.

Žijeme v EU, nie na Luníku, ani nežiješ s moslimom. Mala si prácu, zdravie, mladosť, kamošky, nejaké zázemie. dal sa riešiť tvoj život. Miesto toho si sa zaľúbila. Keby aspoň do ,,správneho", čo by ťa vytiahol z toho vzťahu, či čo to je.
Čo teraz, bojovník MMA a ty, beznádej a tma, a ešte v tvojej hlave posadnutosť, aby mu niekto, tebou vedený, vedome ublížil.

Ale mladé ženy v tvojom veku takto nežijú, ani nerozmýšľajú, čo žiješ, nie je normálny život.

mericiana

Ako sa budem cítiť ? Určite omnoho lepšie ako teraz. Keď jemu nie je ľúto mňa. Ešte si kopne do utrápeného človeka !! Ja som ho nevyhľadala. On mňa. Aby mi ešte viac ublížil. A ja to mám nechať tak ? Nie. Bude mi lepšie. Len potrebujem zohnať niekoho kto to urobí.

ovomaltine

Nie je tazke pochopit, ale skodis aj sama sebe, to vidis tiez. Predstav si, ako sa budes citit po pomste a ci ti to prinesie radost, pokoj, klud.

mericiana

Gimbaska. Odísť od muža zatiaľ nejde. Sú tam veci ktoré nebudem rozpisovať ale nejde to. A čo sa toho zmrda týka !!! Nemôžem kľudne spávať keď mám doživotnú ujmu na zdraví ! A on si bude v pohode žiť bez karmy ! Možno keby ste to prežili mali by ste rovnaké myšlienky ! Na 100%. Toto sa nedá nechať tak. Toto dokážu nechať tak iba ľudia čo veria na karmu. Tá neexistuje a on bude v pohode vysmiaty sukat iné ženy. A ja sa budem celý život trápiť s tým čo mi spôsobil. Čo je ťažké na tomto mojom zmýšľaní pochopiť ?