Ako mať zdravé a krásne vlasy?

Táto diskusia patrí k článku: Ako mať zdravé a krásne vlasy?
Ako mať zdravé a krásne vlasy?

Staráme sa o ne, farbíme a upravujeme podľa aktuálnej náladya trendov. Sú znakom našej osobnosti, a tak pri každej veľkej životnej zmene ich radikálne meníme. Každá z nás ale chce, aby žiarili a boli zdravé.

diidi

mmm to si nemyslim, ja casto nosim vlasy v gumicke v cope, vrkoc zapleteny, castejsie ako rozpustene vlasy a znicene ich nemam. dolezite je to, ako sa o ne staras.

stanka292

kedysi som citala, ze na krasne vlasy pomaha aj umyvat ich v pive, skusal to niekto? :D akoze verim, ze potom musia statocne smrdiet, ale tak nasledne sa asi umyju samponom, nie? :D

jozefinana

Tak to si asi jedna z mala strastnych, u koho to takto funguje. To ti zavidim, ja som uz tolkokrat isla na kratko, ked ma zacali vlasy rozculovat.

Van-ness

Tak ja zdrave a krasne vlasy vlastnim, ale recept na to skutocne nemam :D Fakt zalezi na tom, co clovek je a ako sa k tym vlasom sprava. Ziadnu specialnu drahu kozmetiku nepouzivam, prave naopak, kupujem si uplne najobycajnesiu, aka mi padne do oka. :D

marinka548

uplne jednoducho, nefajcit, lepsie a zdravsie sa stravovat, hned sa to odrazi aj na vlasoch, to je predsa jasne:) len skoda, ze toto vela ludi nechape.