Candida

Príspevok v téme: Candida
Sasanka2326

Zdravim potrebujem poradiť od žien, ktore si prešli niečim rovnakym/podobnym ako ja. Približne 5 rokov dozadu som dostala kvasinky a odvtedy sa ich neviem zbaviť a ak sa preliečim tak za par mesiacov je to späť teraz sa toho neviem zbaviť už rok. Aj keď ma prestane svrbieť stale mam hrudkovity vytok. Gynekologička mi povedala že mam obmedziť sladke, že na to nie su antibiotika bla bla .. Za posledne 2 tyždne som uživala oreganovy olej pravidelne každe rano vnutorne 2kvapky(teraz prestavka) aj vag. tablety raz som si dala kusok kolača. Ani kupele či vyplachy mi nepomahaju, len uľavia od svrbenia. Mam uživať dlhodobo nejaku špec. stravu či čo? Alebo už to prešlo do takeho štadia, že som rezistentna na oleje, tablety,...či si to prehadzujem s partnerom?Mam isť k doktorke?

novierka

Nemyslim, ze na candidu pomoze nieco ako Wobenzym. Aj dcerka ju mala, pomohli len tabletky zakupene priamo u doktorky, candicaps sa volali.

Adamcova

Dobrý deň, pri podozrení na kandidózu je potrebné absolvovať vyšetrenie. Keď mal môj manžel kandidózu, liečil sa tu doktorpro.sk
Veľmi ma to potešilo

Misa23

tiež som mala veľmi často bakteriálne gynekologické zápaly, už som z toho bola naozaj zlá ... opakovali sa mi naozaj často, moja nová gynekologička mi odporučila liek Wobenzym a naozaj mi pomohol! odvtedy mám pokoj!

Market24

tiež som mala veľmi časté gynekologické zápaly, bolo to veľmi nepríjemné! Moja lekárka mi odporučila liek Wobenzym a musím povedať, že od tej doby mám pokoj... za mňa je veľmi účinný a stojí za to.

Jarunka12

Jednoznačne choď k nejakému odborníkovi, ktorý sa rozumie, kamarátke dali normálne antibiotiká na toto. Takže buď to nechcela riešiť, alebo ozaj nevie, čo treba. Netreba to podceňovať každopádne, choď a lieč sa.