mám jednu tému - návod na samovraždu
Ahoj volám sa Lenka
ak viete návody na samovraždy môžete mi napísať aj na email : navod.samovrazda@gmail.com
-
-
-
-
-
-
-
jednu najlepsiu samovrazdu jeden najlepsi sposob navod.
rýchla samovražda
Akože tiež nechápem, som otvorila tému v domnení, že tu nájdem niečo iné a tie rovno takéto čosi. Lebo tak niekedy sú tie názvy zavádzajúce, tak reku hádam niekto fakt nemyslí to, ako riešiť samovraždu.
Nechapem, ako si sem s niecim takymto vobec mohla prist a cudujem sa, ze admin vobec takyto prispevok alebo teda temu vobec uverejnil
Lenka,
mala by si sa oboznámiť s § 154 Trestného zákona. Zistila by si, že situácia sa môže v tvojom prípade zmeniť na rýchly hľadáčik orgánov činných v trestnom konaní. Tvoje MORÁLNE a PRÁVNE vedomie je na úrovni húpacieho koníka. Našťastie, tí, čo sa ti tu vyjadrili, sú na oveľa vyššej úrovni a nepodporili ťa v tvojej infantilnosti, nevedomosti...
Holt ignorantia iuris non excusat!
@Lenka
No mne keby niekto, na kom mi zalezi, povedal, ze sa chce odkraglovat, tak mu okamzite zabezpecim odbornu pomoc vo forme konzultacie u psychologa, ci psychiatra, pokial by som mu to nevedel sam vyhovorit... ludia robia taketo veci hlavne preto, ze sa nemaju s kym otvorene porozpravat o problemoch a nevidia sami ine riesenie... vzdy mi je to luto, ked si precitam, ze to niekto spravil, naposledy nasli dnes jednu pani na zeleznicnej trati... do velkej miery za to moze stav dnesnej spolocnosti, kazdy mysli iba na seba a nevidi, ze okolo neho, dokonca aj vo velmi blizkom okoli moze byt niekto, kto nevie, ako sa s urcitymi vecami vysporiadat a potom mu prepne a tragedia je na svete... velmi smutne, ze tak cynicky k tomu pristupujes :(
To vazne si hovoris kamaratka? Nemala by si skor najst sposob ako mu taku hlupost vyhovorit?
Nech si pustí správy na rtvs a potom nejaký seriál, do polnoci je po ňom, ale nieje to rýchle.
ak si jeho kamaratka nala by si mu to rozhovorit
pokial ma dve nohy 2 ruky, oci a pocuje a nebodaj je este mlady a ma zivot pred sebou tak ani nevie aky je hlupy
teda on nebude nikomu chýbať tam malo byť ale to je jedno
potrebujem to pre kamaráta ktorý už vážne nemá žiadny dôvod žiť. On myslí stále iba na smrť. Je to len na vás. môj kamarát je veľmi nešťastný je 100% rozhodnutý a je to zdravý človek ktorý nechce žiť to je všetko. Nemá pre koho žiť a nikto mu chýbať nebude. Ide len o to aby to bolo rýchlo a bezbolestne čo najmenej bolestivá samovražda.
napríklad že niečo jedovaté ťa zabije