Nezhubny nador v posve

Príspevok v téme: Nezhubny nador v posve
333333

Zdravim,
hladam nejake informacie o sposoboch liecenia nezhubneho nadora v posve. Mame takyto pripad v rodine a sme zufali z toho ako sa musime prizerat ako sa ten clovek trapi kvoli bolestiam ktore nador sposobuje a zaroven kvoli stavom z chemoterapie, ktora je mu podavana aj napriek tomu ze nador nie je zhubny ale vraj sa s tym nic ine robit neda. Bolo nam povedane ze operacia na jeho odstranenie neprichadza do uvahy, no nevieme celkom ze preco. Takisto radioterapia je vraj vylucena. Nam sa zda ze najlepsia cesta by bola dat to prec operativne, no nevieme koho kontaktovat - kto by sa tomu venoval. Za hocjake rady dakujem

JustinS

Benign Tumors. Benign tumors are those that stay in their primary location without invading other sites of the body. They do not spread to local structures or to distant parts of the body. Benign tumors tend to grow slowly and have distinct borders.

www.wyndhamrewards.us

rehacka

mne je normalne az tazko z toho ako kazdy druhy lekar "predpise" chemoterapiu, aj ked ju realne absolutne netreba. chemoterapia nie je zakazdym dobra alternativa. mojmu starkemu sa po nej len pohorsilo, je to hlupost.

ahjajjaj

ahoj, je divné, že nezhubný nádor sa lieči chemoterapiou, zrejme tam musí byť veľmi silný zápal. Z lekárskeho hľadiska nemám veľa informácií, ale podľa mňa nenechajte komunikáciu s lekárom iba na babku, aj Vy si dohodnite s lekárom riadne termín a spýtajte sa na všetko potrebné. To, čo ja viem prispieť radou je terapia po chemoterapii, ktorá napomáha organizmu zotaviť sa z chemoterapie. Je to výrobok Celladam.