Čas na zmenu

Príspevok v téme: Čas na zmenu
sairus2

Ahojte, posledné roky som dosť pracoval a teraz už to mám volnejšie a chcel by som sa niekde usadiť.
Nie som moc zhovorčivý k cudzím ženám ani super atraktívny, tak vedeli by ste mi poradiť nejakú zoznamku, s ktorou máte pozitívne skúsenosti ?
Alebo mi môžte aj napísať na mail sairus618@gmail.com, ja mám 38 a som z TN kraja, ale vzdialenosť pre mňa neni problém, ak si budem s niekým rozumieť kludne pôjdem aj na východ.

lenyia

Chcelo by to asi viac chodiť do spoločnosti. Neviem či priamo táto stránka je taká, že by si si tu ľahko niekoho mohol nájsť, to môžno potom skôr nejakú tú zoznamku

lulina_majerova

bolo by dobré viac sa stretávať so známymi a možno ťa s niekým zoznámia. Neviem mám nezadanú kamarátku a tá spomínala, že nejaké tie zoznamky, že to je dnes už úplná utópia.

rehacka

osmelit sa prinasa jednoznacne do zivota kopu benefitov. netreba byt utiahnuty neustale vo svojej ulite. treba vyjst zo svojej komfortnej zony.

stanka292

tak ja osobne som taky introvert, ze mam problem sa zarozpravat s niekym cudzim. mne to pride take odveci, ani neviem, o com by som sa bavila s niekym, o kom absolutne nic neviem ani ho nepoznam ani nic.

susana33

to znie ako dobry napad, proste postupne sa osmelit, naucit sa komunikovat s ludmi. tiez sa kolkokrat zarozpravam s uplne cudzimi ludmi, ci uz oslovia oni mna alebo ja ich.

ahjajjaj

ahoj, podľa mňa by si sa nemal spoliehať na zoznamky, ale zoznamuj sa reálne. Začni tým, že prídeš na autobusovú zastávku a oslovíš na nej niekoho. Môže to byť aj staršia pani. Trochu sa s ňou porozprávaš a dobre. Ďalej, prehodíš pár slov aj so susedmi, okrem pozdravu. Nauč sa byť zhovorčivejší a oslovuj cudzích ľudí. Inak sa ťažko zoznámiš, navyše šance, že sa cez PC zoznámiš sú menšie, ako v realite. Najväčšia pravdepodobnosť je prostredníctvom kamarátov. Kamarátova známa, kamarátova sestra, či sesternica...

sairus2

no len nejakú spoznať je problém, všetky sú len ticho a čakajú až ich niekto objaví ako zlatý poklad :D

1mini2

Tak v takom pripade si myslim, ze nebudes mat absolutne ziadny problem si niekoho najst:) Vies sa prisposobit, to je dobre.