Ahojte, idem si sem po radu, možno upokojenie. Mám dva mesiace po operácii varixov, som mladý, športovany bez pridružených chorôb. 10dni po operácii som si pichal injekcie na riedenie krvi a mal nohu obviazanu, bolesti postupne ustupovali, prestala ma noha postupne páliť a vadiť niektoré pohyby. Mal som pocit, že sa noha lieči ako má, ale momentálne stále pretrváva bolesť pozdĺž celej nohy, kde bola žila vyberana a najviac na členku pod rezom, kde má boli aj najmenší dotyk a žila po ohmatani je citlivá a mám v nej mravcenie. Bolesť vôbec neustupuje aj napriek užívaniu detralexu a reparilu vo vysokých dávkach a masteniu nohy mastickami. Bol som u doktora na kontrole, vyjadril sa, že bolesti by som už mať nemal a poradil mi spomínané mastenie a užívanie tabletiek. Vraj mám menši opuch, ale tá bolesť je hrozna a boli ma noha sa po slabinu. Mal niekto podobne problémy? Ak áno, koľko trvali? Odznie mi bolesť sama, alebo to môže byť niečo vážnejšie? Čo urobiť preto aby som sa zbavil problémov? Ďakujem za vecne odpovede.
Kŕčové žily po operácii by
ahoj, operované rany bývajú citlivé na počasie. Treba s tým rátať.
tu mas Možné riziká a komplikácie - infomedica.sk
zavolaj tam alebo chod tam zas
Ved práve, že som šiel na skoršiu kontrolu , doktor , ktorý mi kreslil žily pred operaciou tam bol, nič neobvyklé nezbadal, vraj len mierny opuch a dal mi kontrolu o dva týždne, problém je v Tom že ta bolesť absolútne neustupuje, počul som , že niekto môže mať problémy dlhšie, tak či sa znepokojovať alebo je to normálne.
zatelefonuj tam, kde ti to robili a spytaj sa, alebo tam rovno aj chod, nenechaj sa odbit