pokus o samovrazdu na pravidelnje dlhodobej liecbe

Príspevok v téme: pokus o samovrazdu na pravidelnje dlhodobej liecbe
sashuq

Brala som treti rok lieky ked som sa pokusila o samovrazdu dva krat za sebou. Moja otazka je ma zmysel brat take lieky ktore ma dovedu akurat k tomu ze vidim ze nemenia moj zivot ktory ma netesi a nevidim tak vyznam dalej zit? Podla mna to stoji za to proste pracovat na sebe ale nie s liekmi. Sucasne som chodila aj na terapiu. Pretoze podla mna je depresivne ze clovek sa snazi zo vsetkych sil zit predpisovo a absolutne to nemeni sposob jak ludia na mna reaguju a a furt proste je clovek sam a nestastny a este ho to fyzicky meni tak ze sa mu chce zo seba zvracat...Chcem len vidiet ci je to niekto aspon co pouziva to na krku alebo su vsetci vymleti ked aj dam dokaz zivot je jedna vec a ziadna chemia ju nezmeni ani plateny kamarat. Co je tiez samo osebe depresivne ze normalny clovek mi nechce podat pomocnu ruku len musi od toho mat zmluvu s poistovnou. Akoze ved je sucast tych psychiatrickych pouciek ze socialna podpora proste je klucova na zaclenenie a vyliecenie pacienta a ked maju ludia postoj bud od nas odcleneny lebo si pako tak jak clovek sa ma citit super...Akoze ved ja sa nedivim ze niekoho zatvoria niekam tak akurat vrieska tam nespokojny...A cim viac ho ponizuju tymi opatreniami tak je nasraty...Az kym mu daju nieco co ho totalne knockoutuje. a uvedomi si ze kazdy nanho sere a might as well do his own thing a act like errything is fine...ok ok ok go ahead.

Ard

Ty Rudolf.D s tvojou ženou a synom nestaraj o do cudzích vecí nevkrádaj sa do cudzích domov.Nerieš veci do ktorých ťa nič.

Mercury

Ber lieky .Je to na dlhú trať ,môžeš ich brať aj roky.. len ich sama nevysadzuj. Začni od seba ,začni sa mať rada žena.Kup si niečo ,daj si dobré jedlo ,kúpeľ hoci čo .Pochvál sa . Aj tak si budeš musieť nakoniec pomôcť len ty sama .Skús neriešiť svet a druhých ,ten sa o seba postará.