Chlapec

Príspevok v téme: Chlapec
dasik551

zdravím, páčila som sa jednému chlapcovi, aj mi povedal že sa mu páčim, a jednoducho ako to cíti z jeho strany. Bolo to vidno ako sa snaží, a že je zamilovaný. Jeho cieľom bol vzťah. Ja som z toho nechcela nič viac a odmietla som ale chcela (by) som aby sme boli kamaráti a bavili sa. Neviem ako to on zobral, zjavne sa nahneval na mna, vobec sa nebavime ba ani nepozdravime, som pre neho ako cudzia… co si myslite, preco je to tak? Ako by to mohlo byt a co by sme mali urobiť?

limovienka

tak vacsinou sa chlapom nechce ist do vztahu, v ktorom sa musi starat o cudzie dieta, co na jednej strane mozno aj trosku chapem :D ale ak je to ten pravy, tak mu je jedno, ci budes mat 1 alebo 5 deti.

ZuZaNa157

a co, ze mala dieta? ale chapem, ak si mal pocit, ze ste sa k sebe nehodili, tak je jasne, ze tlacit sa do vztahu nasilu netreba :D

universal

Tiež sa mi stalo to isté asi pred 10-timi rokmi ! Na pracovisku som sa spoznal s jednou "na prvý pohľad" sympatickou kolegyňou, teda padli sme si do oka, len problém bol v tom, že ona už niekoho mala, potom časom s ním otehotnela, čiže logicky, že "môj záujem prirodzene opadol", po narodení dieťaťa sa aj naďalej snažila o kontakt so mnou, ale "úplne prirodzene, že už so nemal sám od seba o to záujem".
Nakoniec sa odťahovala do iného mesta za lepšou prácou atď. a časom som zistil, vytriezvel z toho sna o nej, ideálu, že povaho či názorovo by sme aj tak ku sebe nepasovali, a dnes už snívam po niečom úplne inom, takže to je úplne normálne, že sa to medzi ľuďmi stáva.
Skôr problém bude v tom, že ste odlišné povahy, znamenia, ktoré ku sebe skoro vôbec nepasujú, nerozumejú si a prirodzene tá iskra jednoducho preskočiť nemôžu do nejakého hlbšieho vzťahu. Skrátka tak ako zo všetkým, "chce to len istú časovú vzdialenosť" zabudnúť na to, dostať sa z toho von k niečom pozitívnejšiemu, čo ťa bude napĺňať, tvoj život utešovať . . .

SugarFree

Ja si myslím, že sa neurazil. Mohlo byť milión dôvodov preco sa tak zachoval, mohol mať napr. zložité životné obdobie alebo hocičo iné. Nikdy nevieš ale pochybujem, že sa urazil. Mohol to brať celé úplne inak.

Jarunka12

No ale je fajn, že si taká empatická a záleží ti na ňom. Očividne ti nie je ľahostajné, ako to celé vezme a čo s ním bude ďalej:)

dasik551

Áno chápem že sa nechce teraz baviť ak cítil niečo viac a odmuetnutie ho nahnevalo. Ja ho nechávam tak neprihovarám sa mu ani nič, čakám a uvidím či sa uvedomí a bude sa chcieť baviť. Niekto mi vravel vraj casom zabudne na mňa…to bude mať asi horšie pretože sa vídame každý deň a chodíme spolu na jeden spoločný predmet

kajomija

no ja nevidim dovod, preco by si to mala nejako riesit. ty ocividne nemas zaujem o viac, takze sa s tym musi chlapec nejako vysporiadat.

klaudinkas

- Ak k tebe cíti niečo viac, tak to bude pre neho asi problém, aby ste ostali len kamaráti. Však to skús zobrať z jeho pohľadu, asi by si tiež nestála o kamarátenie s niekým, do koho si zaľúbená a trebárs vidíš, že on má rád niekoho iného.

Mercury

Skús ho nechať .To už je jeho vec, že on sa zamiloval a chcel vzťah a ty nie . Možno sa uvedomí a ozve sa ,možno nie ,tak už to chodí.