Únava

Príspevok v téme: Únava
Mabawu

Dobrý deň , nemáte prosím skúsenosť s takýmto problémom? Ide o to ,že moja mamka trpí nadmernou únavou po nejakom fyzickom športe napríklad po lyžovaní, kondičku má ,je zahlienená a a má aj únavu,ktorá sa prejavuje bolesťami hlavy a bolesťami dolných končatín . Pred pol rokom mala ten istý problém a zistilo sa ,že to bolo z nedostatku železa. Užívala teda aj doplnok s obsahom železa. Užíva aj všetky vitamíny a minerály v tabletke ,ktoré telo potrebuje na jeden deň. Má 53 rokov. Čo by ste odporúčali ? Zmerať hladinu železa ale nevidím dôvod prečo to by to bolo potrebné .

gimbaska

presne, asi by som to riesila, az keby sa to dialo nejak pravidelne aj bez akejkolvek fyzickej zataze, takto mi to pride celkom normalne vzhladom na to, ze uz nie je najmladsia.

Mercury

Tak pokiaľ je to po športe a ako píšete, že po lyžovaní tak by som to moc neriešil ,pokiaľ sa to nedeje každý deň .Aj to lyžovanie,asi nelyžuje každý deň .Ma už aj nejaký vek predsa. Každopádne ak chcete choďte na ekg a pľúcne a taktiež skontrolovať tlak