Zdravim, nasa mama, najma posledne roky, zacala priserne lipnut na mackach. Doma mame cez 40 maciek (nastastie mame velky pozemok). Avsak aj tak nema problem nove jedince zavriet do nejakej izby, do ktorej nechodievame casto a tam tie macky narobia strasny neporiadok. Okrem toho ma absolutne zvlastny rezim. Chodi neskoro v noci spat, respektive zaspi na gauci a potom sa niekolkokrat zobudi. Niekedy zaspi na gauci a o 12 v noci sa prebudi a ide este k jej zvieratam. Nestiha udrziavat poriadok a chod v domacnosti a je casto unavena a vycerpana. Z toho je doma potom velky chaos. Ja sa jej naozaj snazim pomahat, avsak mam aj svoj zivot a uz som z toho na antidepresivach. Najvacsi problem je, ze si nechce pripustit, ze robi nieco, co skodi jej aj rodine. PROSIM ak mate niekto podobnu skúsenost, ako ste tento problem riesili ? Myslite, ze je potrebne s nou zajst aspon k psychologovi ? Ďakujem za vsetky rady.
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.