Chcem sa spýtať koľko stoji biela perla a či je naozaj účinná.Poznáte i nieco účinnejšie?? Bieliace prúžky?? Koľko stoja?? Sú účinné??
Biela perla
a vzdali ste sa po pouziti bielej perly kavy a caju aby vam efekt vydrzal co najdlhsie?? alebo ten efekt vydrzi aj tak???
no, ja osobne mam zlte zuby od prirody..teda mala som..ked som si minuly tyzden pustala video zaznamy tocene 5 rokov dozadu, bola som sokovana, ake som mala kedysi zlte zuby..mne biela perla velmi pomohla.pouzivala som ju pred cca 3mi rokmi...zubky vyzeraju super..jediny problem ktory som pri pouzivani mala, boli znicene dasna...ako keby som ich poliala kyselinou, alebo vriacim cajom..to bolo tak 4ty den uzivania, potom som si dala teda 2 dni pauzu, a potom zasa bielenie..vysledok skvely..zuby to podla mna neznici, aj ked ja mam zubky prirodzene bezkazove, tak neviem
unas stoji 7euro.treba si ju dat na vrchne zuby a sledovat rozdiel,inak to nezbadate...ak to nepomoze treba ist k zn´barke zaplatit 200euro a zubky budu ako sneh...:-)
ze za najnizsiu?? ja som ich nasla na internete o vyse 10€ LACNEJSIE ako ich predavas ty
takato tema tu uz je.naco ju zakladate 2-krat???
Ja by som po svojej skusenosti Bielu perlu nikomu neodporucal!
Pouzival som ju tyzden. Bielil som celkovo 5 dni po 30 minut a 2 dni po 80 minut. Po tomto tyzdni som nemal zuby absolutne o nic belsie, pricom som si vsimol, ze mi popraskala zubna sklovina. Proces bielenia moze trvat samozrejme aj ovela dlhsie, no nemam chut si zuby "bielit" dalej a znicit si tak i ostatne zdrave zuby.
Pisal som im o tomto probleme emailom. Adresa, ktoru maju uvedenu na stranke, je zla, ziaden email im tak nepride. Ked som vymenil koncovku .com za .sk, tak uz email presiel, ale nedockal som sa z tejto kezmarskej firmy ziadnej odpovede. Tiez som im chcel napisal do FaQ, ale odoslanie reakcii nefunguje. To, ze sa firma stala (aspon pre mna) absolutne nedostupnou, ma len utvrdzuje v mojich nazoroch na serioznost firmy a kvalitu produktu.
ja som to mala tiez ziadny rozdiel som nevidela ale mala som tak citlive zuby ze ked som bola vonku som ani usta nemohla otvorit lebo ma boleli
Ta biela perla sa predava v lekarni alebo v drogerii ??? A este kolko stoji jedno balenie?
Takže ja som si kúpila bielu perlu, len vďaka tomuto fóru..používam ju tretí deň a ten rozdiel je nenormálny... Zuby mám biele ako nikdy predtým, hotovo môžem ísť do reklamy:D:P Odporúčam naozaj:) a to som zvedavá čo bude po siedmych až 14dňoch ako tam píšu:)