Posudkový lekár

Príspevok v téme: Posudkový lekár
Blanche13

Ahojte, tento rok mám určenú LPK kvôli posúdeniu môjho zdravotného stavu, bude však až v januári lebo to vraj nestíhajú.
Ale chcem sa opýtať či sa dá niekde pozrieť ktorý posudkový lekár má bude posudzovať, totiž môj odišiel do dôchodku, ďalší to nechal a tretia bola lekárka, no akosi sa furt menia ti v Ružinove .. ja už zase bývam v BA5 obvode,viete mi pls niekto povedať kto má na starosti posudzovanie i.d. ľudí z Petržalky? Ďakujem

Blanche13

Ďakujem za reakcie, už viem ktorý ... zase iná lekárka ? no problém mám s tým, že mi hneď po odovzdaní lekárskej správy pri tom okienku povedali že teraz pacientov veľmi nevolajú lebo vraj ich je málo a nestíhajú,len to vybavia podľa správy , nálezu ... bez prítomnosti pacienta!
Invalidný dôchodok mi zatiaľ chodí ale ja som doposiaľ nedostala žiadne písomné vyjadrenie z posudkoveho, to už nemá pacient na to právo? ?

Akú máte skúsenosť s týmto?
Ja patrím na Zahradnicku 31 tam má vždy posudzovali predtým

ahjajjaj

podľa mňa je to absolútne jedno ktorý lekár. Ja som mala iba poslať papiere, a potom mi odpísali, že vzhľadom na to, že nenastala žiadna zmena mi nechávajú tak, ako bolo doteraz.

vveronicka

to na socialke si zistis, kto ta ma na starosti, osobne som tak bola fyzicky tam zaniest papiere a tam mi to vysvetlovali, ze kto koho ma :)

Eddienel9899

Griddle is a free online word guessing game. Players must guess the coded phrase's item title to advance. Opinions? Isn't that intriguing? Join Griddle now to avoid missing out on amazing offers. griddle-wordle.com