Poradíte mi?

sumienkaaa

mala by si sa nieco zavat venovat, neviem sport alebo take nieco. pokial si zamestnas hlavu, nebudes na taketo veci mat cas mysliet, takze to bdues cele lahsie znasat

ahjajjaj

záleží na tom, do akej miery je naplnený Tvoj život a koľko máš času. Keď máš viac času rozmýšľať, tak budeš myslieť aj na to, na čo nechceš. Keď sa však zamestnáš niečím, čo Ti upúta aj myšlienky, budeš to ľahšie znášať.
Takže si naordinuj nejaké nabité dni plné aktivít. A samozrejme, bývalému sa zďaleka vyhýbaj, nesleduj ho na sociálnych sietiach čo robí a s kým, to si jednoducho zakáž, ani ho nekontaktuj. Ozaj narodeniny a meniny a Vianoce. Ak Ti on pošle sms, odpovedaj mu. Keď Ti on prvý sms nepošle, ani Ty neposielaj jemu.

Blanche13

Tu je ťažko poradiť, ale určite by som nešla do iného vzťahu kým nemám usporiadané city, ak bolo to puto silné aspoň z tvojej strany tak nový vzťah by ti nepomohol a možno by sa to ešte viac skomplikovalo .. mnoho ľudí to skúša, ale pokiaľ nemáš to citové puto vysporiadané v sebe tak nie, nechoď do ďalšieho a pokiaľ miluješ stále toho ex spomeň si prečo ste sa rozišli, aký podiel viny si na tom mala ty a ak ti on za to stojí tak si to rozober a skús zabojovať - iné ti neviem poradiť ?