Ako sa zbaviť podkožného akné?

Táto diskusia patrí k článku: Ako sa zbaviť podkožného akné?
Ako sa zbaviť podkožného akné?

Akné vie nepekne potrápiť nejednu z nás, či už počas dospievania alebo v dospelosti. Napriek tomu, že sa akné vyskytuje najčastejšie počas dospievanie, kedy v tele prebieha rada hormonálnych zmien, môžeme sa s ním stretnúť aj v dospelosti.

alenkalienka

Dobré je potieranie si čajovníkovým olejom, aspoň teda mne sa ten osvedčil, ale samozrejme vysušuje, tak s tým je nutné rátať.

Marion25

Vplyv na to má podľa mňa aj to, ako sa človek stravuje. Lebo veľa zdravotných problémov, ktoré sú vo vnútri tela sa nejakým spôsobom prejavuje aj navonok a toto môže byť jeden z tých prípadov.

lompaska

mne cajovnik pomohol, ale popravde nie nadlho, po nejakom case sa objavili znovu a nepomohlo nic. nejak sa vytratilo akne samo, ale velmi dlho to trvalo. mozno fakt staci to az tak velmi neriesit, nepouzivat 1000 pripravkov a zmizne to aj same.

Emma3

JA som s týmto tiež mala značne problém a nevedela som sa toho zbaviť... a potom mi ako tak pomohlo toto www.joalis.sk ... su to také prírodné kvapky, ktoré by mali pomôcť na detoxikáciu tela a vyplavenie zlých látok.... tak keď tak skús toto a uvidíš

JustinS

If your body makes too much sebum or you don't clean your skin properly, the oil and skin cells build up under your skin and form pus. It becomes trapped and can't get to your skin's surface to leave your body. A pimple forms, causing pain and inflammation.

www.wyndhamrewards.me

LostVanilla

Chcela by som dodat jednu vec, na ktoru casto zabudaju - akne moze byt spojene aj s gynekologickymi problemami. Preto ak nic nepomaha, tak stoji za to navsivit lekara-gynekologa. Mne svojho casu velmi pomohla pani doktorka Biletska doktorpro.sk

dubsicka

no ono to je podla mna velky problem, mojej sestre nepomohli absolutne ziadne produkty. jednoducho zdedila problematicku plet a vtedy clovek moze robit co chce a nespravi s tym absolutne nic.