Top dámskych a pánskych vôní na jeseň

Táto diskusia patrí k článku: Top dámskych a pánskych vôní na jeseň
Top dámskych a pánskych vôní na jeseň

Striedajúce sa ročné obdobia vyžadujú zmeny aj od nás. Vyťahujeme zo skrine iné oblečenie, inak pristupujeme k výberu doplnkov a to istým spôsobom ovplyvňuje štýl. Pri príprave na príchod jesene sa musíme postarať nielen o vhodný šatník a imidž, ale aj vybrať si na tento čas nové vône, predovšetkým kvôli zmenám v teplotnom režime.

paulita

no keď počasie je také bláznivé, nedá sa ani predpokladať ako bude, aj dnes ako je pekne a na večer má zase búrka byť a to až sa schladí ako včera, no proste sa to neustále mení, čo používaš teraz?
a vaši muži čo používajú??

7klaudiinka7

Paulita už je také obdobie, také moje, pre mňa :) Aj keď síce za oknom to momentálne vyzerá tak, že je ešte bláznivý apríl, ale tak ja verím, že sa vyčasí, keď už aj voňavkami privolávam leto :D

Laurosik

viacero je takych voni, ktore su ako partnerske, ze spolu, ze muzska a zenska, ze vonaju podobne :) Neskusala si hladat nieco?

jarulinda

paulita no ak sa riadi pocasim pri vybere vonavky tak dnes to vyzeralo skor, ze jar tu este nie je, ze bude zima :D ale teda neprisla som kvoli tomuto, chcela som aby ste mi poradili nejake vonavky aj pre mna aj pre muza, nieco aby to proste spolu ladilo :)

7klaudiinka7

Mám rada mandarínka keď je a takéto. To je pre mňa, to proste je také moje, že taká osviežujúca. Konkrétne napríklad keby si mala možnosť BOSS Femme ovoňať, tá je krásna.
Je to také na jar, na leto, keď už aj slniečko vykúka, vtedy tak viac vynikne. A teda väčšinou si ju z Notina objednávam, lebo je tam za super cenu.

7klaudiinka7

Ako kedy, u mňa je to, čo sa týka vôní skôr o nálade, o pocite, ktorý mám, nie o ročnom období. Niekedy mám napríklad náladu na sviežu vôňu, ktorú niekto nosí len v lete a ja si ju dám, keď je vonku sneh :D