Búšenie srdca podľa polohy

Príspevok v téme: Búšenie srdca podľa polohy
Rada123

Dobrý večer, vedeli by ste mi poradiť, mam búšenie srdca mesiac, ktoré keď sa zohnem dopredu, alebo keď sa vytočím do prava prestane, ked sa vytočím do ľavej strany zosilnie sa búšenie, búšenie pokračuje aj keď si ľahnem na chrbát, keď idem do stabilizovanej pravej polohy búšenie prestane, stabilizovanej lavej polohy silno sa rozbúši, treba to akútne riešiť alebo mám počkať do piatku na MRI hrudnej chrbtice?
Zatiaľ nemám potvrdené čím to je,

Tieto symptómy som ešte nepovedal
Bol som iba za ortopedičkou s búšenim srdca

Rada123

Dobrý deň,
za kým mám ísť,
ak to búšenie srdca je podľa polohy krku a hlavy,

aký doktor rieši tepny, cievy, nervy krku?
alebo veci ktoré sa týkajú krku?

Rada123

ked som si sadol do polohy kde mi nebusalo srdce, a zatlacl som si stavec bolestivy na dotyk,

tak mi zacalo busit srdce

darienka

len takto z brucha sa neda povedat, co to moze sposobovat, tazke by som pockala na tie vysetrenia a snad ti povedia, co by to mohlo sposobovat

JustinS

Is the heartbeat loudest above or below the mother's bellybutton? If you hear the heartbeat loudest below the mother's bellybutton, the baby is probably head down (Figure 11.12a). If you hear the heartbeat loudest above the mother's bellybutton, the baby may be in the breech position

www.marykayintouch.one

Omen

Ak cítiš bolesť na hrudníku, ktorá ti vystreľuje do rôznych častí tela, máš závraty/nevoľnosť a problémy s dýchaním/ dýchavičnosť, potom to "rieš akútne".
Inak si počkaj na to MRI, aj poškodenie chrbtice sa môže podieľať na tebou uvádzaných ťažkostiach. Treba si pravidelne kontrolovať TK/pulz.